ERBAKAN HOCASIZ İLK KONGRE

ERBAKAN HOCASIZ İLK KONGRE

Saadet Partisi 4. Olağan Büyük Kongresini önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Saadet partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Türkiye`nin en büyük kapalı spor salonu olan Ankara Spor Salonu`nda 17 Temmuz Pazar günü saat 10.00?da yapılac

HOCASIZ İLK KONGRE
Türkiye`nin ve İslam dünyasının Milli Görüşe olan ihtiyacının bu dönemde daha da arttığını belirten Faruk Vurgun, "Ülkemizde yaşadığımız sosyal ve ekonomik sıkıntılar, refah ve adalet paylaşımındaki dengesizlik ve İslam dünyasında yaşanan acılar, işgaller, Milli Görüş ve onun tek temsilcisi Saadet Partisi`nin siyaset anlayışının önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Bu çerçevede, yaşanan sıkıntılar Milli Görüşçülerin hemen harekete geçmesini mecburi kılmaktadır" dedi. Bu kongrenin Erbakan Hoca`nın Rahmeti Rahmana kavuştuktan sonra gerçekleştirilecek ilk kongre olduğunu hatırlatan Vurgun,  "Bu kongre, Hocamıza sadakatin, ilkelerine bağlılığın bir kez daha yüksek sesle haykırılacağı bir kongre olacaktır. Bu sese mağdur ve mazlum tüm dünya halklarının ihtiyacı vardır" diye konuştu.
 
MİLLİ GÖRÜŞ
Büyük Kongre`nin tarihi bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Vurgun, "Milli Görüş Hareketi, Türk siyasi hayatında 40 yılı aşkın süredir birçok alanda hizmet yapmıştır. Ekonomik, sosyal ve dış politika alanlarında milletimizin ruh köküne uygun faaliyet ve etkinlikleri ile ülkemizi aslına döndürme hamlelerini başlatmış ve uygulamıştır" dedi. Hizmetler arasında; Önce Ahlak ve maneviyat, Şahsiyetli Dış Politika, Adil Düzen, Havuz Sistemi, Ağır sanayi, Fabrika yapan fabrika söylemleri, Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya vizyonunu sıralayan Vurgun, "Bu söylem ve vizyona uygun icraatların Milli Görüş partilerinin fırsat bulduğu her dönemde icraata koyulmuştur. Hatta diğer siyasi patiler ve görüşler kendi söylemlerini ve icraatlarını Milli Görüş partilerini dikkate alarak şekillendirmişlerdir" ifadesini kullandı.
 
KIRIKKALELİLERİ DAVET EDİYORUM
Faruk Vurgun, bu kongrenin özel önemini şu sözlerle aktardı: "Bu kongremiz Saadet Partimizin 4. Olağan Kongresidir. İkinci Kırk Yıl Hazırlık Kongresi olarak isimlendirdik. Birinci Kırk yılda Rahmetli Erbakan Hocamızın liderliğinde fiilen yapılan hizmetlerle Türkiye aslına döndürülmüştür. İkinci kırk yıl, Hocamızın çizdiği çizgide bu temelin üzerine bina edilecektir. Bu binanın ustaları da, Hocamızın yetiştirdiği, emek verdiği Milli Görüş kadroları olacaktır. İnanıyoruz ki, önümüzdeki dönem Milli Görüşün zaferiyle sonuçlanacaktır". Büyük Kongrenin bu güne kadar olduğu gibi dostları sevindirecek coşku ile gerçekleştirileceğini vurgulayan Saadet Partisi Kırıkkale il başkanı Faruk Vurgun, "Büyük kongremizi de vesile sayarak kendini Milli Görüş mensubu sayan kardeşlerimizi de yeniden aramızda görmek istediğimizi ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu:
Kongreye bütün Kırıkkaleli hemşehrilerimizi davet ederek  Kongreye katılım için parti önünden Pazar günü saat 8:00 de otobüslerin hareket edeceğini söyledi  
                                                                   
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız