ERBAKAN HOCA?NIN HATIRINA OY VERECEĞİZ

ERBAKAN HOCA?NIN HATIRINA OY VERECEĞİZ

?BİZE YAPACAĞINIZ EN BÜYÜK İKRAM 12 HAZİRANDA OY VERMEK?

ERBAKAN HOCA?NIN HATIRINA OY VERECEĞİZ
Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adaylarının Pirinç Fabrikası, Yaylacık Mahallesi Atatürk Bulvarı, Yaylacık Polis Karakolu civarı esnafını ziyaret etti. Esnaflar Erbakan Hoca?nın hatırına oy vereceklerini söylediler.
 
İKTİDARLIĞINIZI İPLE ÇEKİYORUZ
Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Faruk Vurgun çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Vurgun, ?Tüm imkânlar seferber edilerek 12 Haziranda inşaallah zafer ile çıkacağız? diye konuştu. Selami Çakır ise, ??Bütün adaylarımız kendi içimizden kendi ilimizden ve burada ikamet etmektedir, ithal değillerdir? dedi. Vekil adayları ziyaretleri sırasında bazı vatandaşlar, ?Yeter artık bıktık bu işlerin sonu ne olacak, bunlar sizden ayrıldılar sizin yarınız diye oy verdik ama sizinle hiç alakaları yok. Meclisteki partiler vatandaşın durumundan habersiz kayıkçı kavgası içindeler. Biz ise vatandaşın derdini meclise taşıyan ve onunla hemhal olan vekiller istiyoruz. Maaşıma yüzde 2 veya 3 zam yapıp. Çay kaşığı ile verip kepçe ile alan değil. Biz sizden meclise girip Meclise bir düzen vermenizi istiyoruz. Bu olumsuz şartları. Ortadan kaldırın sizin iktidarınızı inanın iple çekiyoruz. Her geçen günümüz önceki güne oranla zararda sırf Merhum Erbakan Hocanın hatırına bu sefer size oy vereceğiz? diye konuştular.
 
SÜRPRİZ BEKLİYORUZ
Yoğun ilgi gösteren esnaflara karşılık Saadet partili adaylar, ?Sizin bize yapacağınız en büyük ikram 12 Haziran seçimlerinde oylarınızla saadet partisini meclise taşıyarak milli görüşü iktidar etmenizdir. Bizlerde inşaallah o ikramınıza bolluk ve bereket ile cevap vereceğiz? diye konuştular. Adaylar akşam il binasını da yönetim kurulu ile toplantı yapıp seçim stratejisi hakkında konuştular. Konuşmada adayların oldukça heyecanlı oldukları ve seçimin sürpriz çıkışını Saadet partisinin yapacağını belirttiler.
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız