Erbakan Hoca için Mevlit okutuldu

Erbakan Hoca için Mevlit okutuldu

Anadolu Gençlik Derneği tarafından ölümünün dördüncü yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Mevlid okutuldu. Çarşı Camii'nde öğle namazının ardından düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim ile birlikte dua edildi.

BAYRAĞI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAĞIZ

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Bayraktar, merhum Erbakan’ın talebeleri olarak bıraktığı bayrağı en iyi şekilde taşıma gayreti içerisinde olacaklarını belirterek, “Bundan tam 4 yıl önce 27 Şubat 2011 günü Milli Görüş lideri, 54. Hükümet’in başbakanı merhum Profesör Doktor Necmettin Erbakan’ı kaybetmiştik. Bu tarihten sonra her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz ‘Erbakan Haftası Etkinlikleri’nde Çarşı Camii’nde Mevlid okutuldu. Ardından bin kişiye çorba ikramı ile birlikte lokum dağıtıldı.”dedi.

ÜMMET İÇİN ÖMRÜNÜ TÜKETTİ

Bayraktar, “Erbakan hocamız ömrü boyunca kendi nefsi için değil halk için, dünya Müslümanları için, ümmet için ömrünü tüketti, mücadelesini vermişti. Biz de ondan sonra geride kalan talebeleri olarak bıraktığı bayrağı en güzel şekilde taşımak için üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. İnşallah ‘Yolumuz Erbakan’ın Yoludur’ diyen insanlar inşallah Erbakan’ın yolunda mücadelelerini devam ettirirler. Erbakan hocanın bıraktığı prensipler doğrultusunda ülkeyi idare etme gayreti içerisinde olurlar inşallah. Cenab-ı Allah cümle Müslümanları Erbakan Hocayı Anma Etkinlikleri içerisinde Erbakan hocamızı anlamaları için feraset verir. Bu noktada inşallah halkımız, insanlarımız, idarecilerimiz bundan sonraki hayatlarına yol haritası üzerinde ilerlerler inşallah” diye konuştu.

DİYALOG

Bayraktar, “Rahmetli Erbakan hocamız hayatı boyunca siyaseti bir kavga ile değil karşıdaki siyasi rakibi bir düşmanı olarak değil bir rakip olarak görür. O şekilde mücadelesini verir. İnşallah talebesiyim diyen şu anki idarecilerimiz de çatışma yerine diyalogu, insan haklarını, dostluğu ön planda tutaraktan siyasi çalışmalarını yapar.” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız