Erbakan hayatını millete atadı

Erbakan hayatını millete atadı

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan vefatının birinci yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. ?2012 Erbakan Haftası? etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Tebliğ Cemiyeti tarafından Hüseyin Kâhya Parkında vatandaşlara mevlit yemeği verildi.

?Erbakan Haftası? etkinlikleri kapsamında Tebliğ Cemiyeti tarafından mevlit yemeği verildi

PROGRAMLAR DEVAM EDECEK
Hüseyin Kahya Park?ında yemek dağıtımı sırasında izdiham yaşandı. Etli pilav ve ayrandan oluşan yemekten alabilmek için vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı. Yemek dağıtımı sırasında bir konuşma yapan Tebliğ Cemiyeti Başkanı Mithat Akçalı Erbakan?ın bütün hayatını milletin maddi ve manevi kalkınmasına harcadığını söyledi. Akçalı ?Bütün hayatını ve rahatını, Aziz Milletimizin maddi ve manevi kalkınmasına harcayan ülke çıkarlarımız ve devlet çarkımız zarar görmesin diye gerektiğinde kendisini ve partisini feda etmekten kaçınmayan. Bu yüzden dış güçlerin ve işbirlikçilerin sürekli hücumuna uğrayan. Milli Görüş davasının muhterem lideri. 54. Hükümetin efsane Başbakan`ı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca`mızı vefatının birinci yılında; Tebliğ Cemiyeti Derneği olarak tüm Kırıkkale halkı ile birlikte şükranla, rahmetle ve özlemle anıyoruz, bundan böyle her yıl Erbakan`ı anma ve anlama programları yapılmaya devam edecek? dedi.

SEMİNER DÜZENLENECEK
Tebliğ Cemiyeti Derneği olarak 24 Şubat Cuma günü cemiyet binasında, açılış ve Kur`an-ı Kerim tilavetiyle ile Erbakan haftasının başladığını belirten Akçalı, ?Bugün muhterem hocamızın aziz ruhu şerifleri için, `Mevlit yemeği, helva ve zemzem suyu ikramı` ile devam etmektedir. Ayrıca Cemiyetimiz tarafından başlatılan ve halkımızın yoğun ilgi ve talepleriyle karşılık bulan `Hatm-i Şerif dağıtımı süratle devam etmekte olup, okunan hatimlerin duası ise; 2 Mart Cuma günü Cuma Namazı öncesinde Nokta Camii?nde yapılacak. Bu etkinlikler çerçevesinde 4 Mart Pazar günü öğrenci yurdumuzda uzman eğitimcilerin katılımıyla gerçekleştirilecek `Milli Görüş ve Erbakan` adlı seminerimizde buradan ilan etmek istiyor ve katılmak isteyen kardeşlerimizin bu tarihten önce isimlerini cemiyetimize bildirmelerini rica ediyorum. Unutmayalım ki, Erbakan hocamızın düşünce ve hedeflerine sahip çıkmak, kendimize ve ülkemize sahip çıkmaktır.? Diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ