Erbaa´dan 3 puanla döneceğiz

Erbaa´dan 3 puanla döneceğiz

"İYİ OYNAMAMIZA RAĞMEN KAYBEDİYORUZ"

Erbaa´dan 3 puanla döneceğiz

Spor Toto 3 Lig 2. Grup´ta mücadele veren 71 Kırıkkalespor camiasında, geçen hafta alınan Pazarspor yenilgisininim üzüntüsü yaşanırken, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Erbaaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti. Teknik Patron Çiçek, güçlü rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergileyip, puan veya puanlar alarak taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi.

"İYİ OYNAMAMIZA RAĞMEN KAYBEDİYORUZ"

İki hafta önce deplasmanda lider Bodrum´u yenerek taraftarlarını umutlandıran kırmızı-lacivertli ekip, hafta sonu saha ve seyircisi önünde lig sonuncusu Pazarspor´a 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yaratmıştı. 71 Kırıkkalespor Teknik Direktörü Alaattin Çiçek yaptığı açıklamada, "Rakibimiz karşısında üç puan bizim olmalıydı. İlk yarıda arka arkaya kaçırdığımız goller sonucu beklenmedik anlarda kalemizde gördüğümüz iki gol bizi adeta yıktı. İkinci yarıda baskılı bir futbol sergileyip rakibimizi kendi yarı alanına hapsetmemize rağmen bir türlü gol yollarında etkili olamadık. Sahamızda aldığımız beklenmedik yenilgi camia olarak bizi son derece üzdü" dedi.

İYİ BİR TAKIMIZ

İyi bir takım olduklarının altını çizen Çiçek , "Kim ne derse desin iyi takımız. Bunun örneğini Bodrum deplasmanında gösterdik. Ne yazık ki kendi sahamızda beklenmeyen üzüntüler yaşıyoruz. Her şeye rağmen kısa zamanda toparlanıp, en kısa sürede tehlikeli bölgenin üzerine çıkacağız" diye konuştu. 71 Kırıkkalespor olarak hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Erbaaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Çiçek, güçlü rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergileyip, puan veya puanlar alarak taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ