Epilepsili gencin örnek hayatı

Epilepsili gencin örnek hayatı

Hem kimsesiz, hem hasta, hem yoksul. Üstüne üstlük biri engelli 7 kardeşlerine bakmak zorunda. 19 yaşındaki Yusuf Kalem amansız hastalığına rağmen verdiği yaşam mücadelesi ile örnek oluyor. Yıllar önce anne-babasını kaybettikten sonra 7 kardeşi ile yapaya

HASTA GENCİN ÖRNEK AZMİ

Ankara?nın Elmadağ ilçesinde biri engelli 7 kardeşiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki Yusuf Kalem doğuştan sara hastası olmasına rağmen dinmeyen azmi, örnek davranışı ile herkesin beğenisini kazanıyor. Yıllar önce anne-babasını kaybettikten sonra kardeşleri ile yapayalnız kalan Yusuf hasta olduğu için herhangi bir işte çalışamıyor. Herhangi bir sosyal güvenceleri de olmadığından yaşam onlar için adeta ıstıraba dönmesine rağmen Yusuf Kalem ve kardeşleri yaşama sıkı sıkıya sarılıyor.

TEK SIKINTISI ABİSİNİN BACAĞI

Örnek yaşam mücadelesi ile herkesin beğenisini kazanan Yusuf Kalem?in şu sıralarda tek bir sıkıntısı var. İki bacağı olmayan abisi Turgut Kalem?in küçülen protezlerini değiştirmek. 7 yıl önce bir hayırsever tarafından taktırılan ancak şu günlerde küçük olduğu için değişmesi gereken protezlerin yine bir hayırsever tarafından değiştirilmesini isteyen Yusuf Kalem diğer kardeşlerinin maddi durumdan dolayı okula gidemediğini belirtti. Kendisinin de hasta olmasından dolayı sürekli bir işte çalışamadığını bildiren Yusuf kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediklerini söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü