En son sözü millet söyler

En son sözü millet söyler

DEMOKRASİNİN GÜZEL TARAFI BU

En son sözü millet söyler

Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat Osman Gazi Mahallesi`nde bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi`nde 1234 sayılı sandıkta oy kullandılar.  Vali Kolat oy kullanma işleminin ardından, ?Bugün milletin sözü geçerli olacak. En son sözü millet söyler. İnşallah memleketimizi için hayırlı sonuçlar alırız? dedi.

DEMOKRASİNİN GÜZEL TARAFI BU

Vali Ali Kolat, basın mensuplarının sorularını cevaplandırarak yaptığı açıklamada: ?Kırıkkale?miz de ciddi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde oylarını kullanıyorlar. Bugün milletin sözü geçerli olacak. En son sözü millet söyler. İnşallah memleketimizi için hayırlı sonuçlar alırız. Sonuçlara herkesin razı olması lazım. Demokrasinin güzel tarafı da bu. Vatandaşlarımız bugün kararlarını verecekler. İnşallah sandıktan çıkan sonuç, ülkemiz için, vatandaşlarımız için, birlik ve beraberliğimiz için, huzurumuz için hayırlara vesile olur.?

HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDIK

Kırıkkale de bizim 190 bin civarında seçmenimiz var. Bunun yaklaşık 42 bin civarı ilçelerimizde. Biz vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını istiyoruz. Ne kadar katılım fazla olursa, demokrasi o kadar çok kazanır. Biz, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde oylarını kullanmaları için her türlü tedbirimizi aldık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile oylarını kullanabilirler. Ben ayrıca bu seçimde görev alan herkese kolaylıklar diliyorum? dedi. Daha sonra Vali Kolat, Anadolu Öğretmen Lisesi`nde oy kullanan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız