En iyi film ödülü

En iyi film ödülü

BAŞARILAR BİRBİRİ ARDINA GELİYOR

En iyi film ödülü

Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı 2. sınıf öğrencileri Okan Üniversitesi'nin düzenlediği 5. Kısa Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü”nü kazandı.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Kırıkkale Üniversitesi MYO Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı 2. sınıf öğrencileri Harun Çavuş, Can Akbulut, Ali Çapraz ve İsmail Yunus Çühedar'ın çektiği Çekçek” isimli belgesel filmi, bu yıl Okan Üniversitesi Güzel Sanat Fakültesi'nin düzenlediği 5. Kısa Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü”nü aldı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Finale 10 belgesel filmin kaldığı yarışmada birinci olan Harun Çavuş, Can Akbulut, Ali Çapraz ve İsmail Yunus Çühedar isimli Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ödüllerini Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Vardar'dan aldılar.

KAYSERİ'DEN DE ÖDÜL BEKLENİYOR

Çekçek” bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Kayseri Altın Çınar Film Festivali'ne başvuran 190 film arasında da ilk ona kaldı. Festivalde Kırıkkale Üniversitesi adına yarışacak film 5-8 Mayıs tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak olan festivalde, finalde yarışacak.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı