Engelliye park ücretsiz

Engelliye park ücretsiz

Yaklaşık 1 ay önce faaliyete geçen Parkomat Uygulaması, şehir içi trafiğin akışı ve yolların rahatlaması adına yerinde bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Ancak uygulamadan engellilerin ücretsiz yararlanması için girişimde bulunan engeliler derneği yöneti

BÖYLE BİR ZORUNLULUKLARI YOK 
Parkomat Firma sahibi Bahadır Karayel?in, şartnamede olmamasına rağmen engellilere kolaylık sağladığını bildiren yöneticiler, ?Herhangi bir zorunluluğu olmadığı halde ticari kaygı taşımaksızın biz engellilere yönelik böylesi bir kolaylığın bir ticari firma tarafından sağlanmış olması, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir? dediler. Kırıkkale dostlar ve engelliler dernek başkanı Bülent Yıldız ve Kırıkkale Engelliler Koordinasyon Merkezi Kırıkkale İl başkanı Mehmet Emin Erkoç ise  ?Birçok ilde faaliyette bulunan Parkomat Uygulaması, hiçbir yerde Kırıkkale?deki kadar geniş hakları barındırmamaktadır. Engelli araç sahibi arkadaşlarını firma yetkililerine ve çalışanlarına yardımcı olacaklarına inanıyoruz. Araç park ihtiyaçlarını mümkün olduğu kadar işlek olmayan caddelerde karşılamaları, işlek caddelerde ise uzun süreli park yapmayarak firmaya yardımcı olmalarını kader ortaklarımızdan  bu konuda daha duyarlı  olmalarını  istiyoruz  ve  başta Kırıkkale belediye başkanı Veli Korkmaz?a  Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy  ve  Parkomat İşletme sahibi Bahadır  Karayel?e böyle anlamlı jestten dolayı teşekkür ederiz? dediler.


ilhat
22.01.2013 20:48:26
engelli plakası olanlar gerçekten engellimi yoksa engelli adına araç alan uyanıklarmı. plakaya degil gerçek engelliye ücretsiz olmalı. istismarcılara dikkat.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü