Engellilerin yaşam seviyesini yükselteceğiz

Engellilerin yaşam seviyesini yükselteceğiz

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, engellilerin yaşam seviyesini yükseltmek için çalışma yapacaklarını söyledi. Türkyılmaz, engelli kardeşlerinin gözü kulağı olacağını bildirdi.

ENGELLİLER İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günüyle ilgili yaptığı açıklamada, Yahşihan’da engelliler için önemli çalışmalar yapacağını söyledi. Türkyılmaz yaptığı açıklamada, “Engellilerin sosyal yaşama katılımı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için ilçemizdeki tüm engelli kardeşlerimizim eli kulağı gözü olacağım. Yahşihan Belediyesi bünyesinde Engelliler Kordinasyon Merkezi oluşturarak engelli kardeşlerimizin sosyal hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalara imza atacağım. Cadde ve sokaklara, parklara, Camilere kolay ulaşımın sağlanması için kaldırım ve yolların yeniden yapılandıracağım” dedi.

HERŞEY YAHŞİHAN İÇİN

“Belediye otobüslerimizin en az bir tanesini asansörlü sistem kurdurup rahat ulaşımlarını sağlayacağım. Engellilerin spor faaliyetlerini yapacakları alt yapı çalışmalarını yaparak onların sosyal ve kültürel faaliyetlerin içerisine çekeceğiz. İlçemiz bünyesine sesli sinyalizasyon sistemi kurdurup görme özürlü kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracağım. Geçmiş yıllarda ilçemizde sosyal yardımlaşma ilçe müdürü iken engelli kardeşlerimiz için elimden gelenin en iyisini en güzelini yaptım. İlçemizde yaşayan engelli kardeşlerimize akülü arabadan beyaz eşya ya kadar her türlü şekilde destek oldum eğer cenabı Allah nasip ederde İlçemizde Belediye Başkanlığını kazanırsam ilçemizi engellilerin sorunlarının olmadığı örnek ilçe yapacağım tüm engelli kardeşlerimiz için Yahşihan’ımızın her yerini engelsiz hale getireceğim” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ