Engellilerin Her Zaman Yanındayız

Engellilerin Her Zaman Yanındayız

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ilimizde faaliyet gösteren Engelliler ve Dostları Derneği, Engelliler ve Spor Kulübü ve Görme Engellileri Derneğini ziyaret etti.

SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ilimizde faaliyet gösteren Engelliler ve Dostları Derneği, Engelliler ve Spor Kulübü ve Görme Engellileri Derneğini ziyaret ederek engelli vatandaşların sorunlarını tek tek yerinde dinledi. Kırıkkale’de engelli vatandaşların yalnız olmadıklarını vurgulayan Akçay, “AK Parti İl Başkanlığı olarak Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi ile birlikte yapacağımız görüşmeler ve çalışmalar neticesinde bütün engellerin üstesinden geleceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

HER ALANDA ÖNCELİK ENGELLİLERİN OLMALI

Ak Parti Hükümetinin iktidara geldikten sonra özellikle engelli vatandaşlara yönelik yapılan çalışmaların daha önce hiçbir hükümet döneminde yapılmadığını ifade eden Akçay, “Gerek hükümetimiz gerekse yerel yönetimler olarak yapılan tüm çalışmalarda engellilerimize öncelik tanınıyor. Herkesin potansiyel birer engelli adayı olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle engelli vatandaşlarımıza her alanda gerekli ilgi ve alakayı göstermememiz gerekir” ifadelerine yer verdi. Dernek Başkanları da Akçay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü