Engellilerin gözü kulağı olacağız

Engellilerin gözü kulağı olacağız

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ceyhan Doğan, seçim çalışmaları kapsamında asılan bayrakların ve afişlerin milletin parası olduğunu söyledi. Milletin parasıyla harcama yapanların, millete nasıl hizmet edeceğinin sorgulanması gerektiği

ENGELLİ ADAYIMIZ VAR

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ceyhan Doğan ve İl Başkanı Orhan Övünç, yerel seçim çalışmaları kapsamında Engelliler ve Dostları Derneği’ni ziyaret etti. Engellilerin sorunları olduğunu belirten Övünç, belediyenin engellilere yönelik hiçbir çalışma yapmadığını söyledi. Partilerinin engelli vatandaşlara önem verdiğini belirten Doğan, ilk ve tek engelli Belediye Meclis Üyesinin kendi partilerinden aday gösterildiğini bildirdi. Kırıkkale’yi engellilerin yaşayabileceği ve rahat edeceği bir şehir haline getireceklerini belirten Doğan, bu konuda önemli projelerin olduğunu ifade etti.

 

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET

Halka hizmet halka hizmet anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Doğan, seçim çalışmaları kapsamında direklere asılan bayrakların parasının milletin cebinden çıktığını kaydetti. Doğan konuşmasının devamında, “Bizim işimiz gücümüz, halka hizmet hakka hizmet anlayışıdır. Kırıkkale’de baktığımız zaman iyi yönde hiçbir çalışma yok. Engelliler yaşantılarını çok zor bir şekilde yürütüyor. Ne yapabiliriz diye düşündük ve engellilerin halinden engelliler anlar diyerek Meclis üyemizi seçtik. Aziz milletimize hizmet etmek istiyoruz. Sizlere yöneticilerin değer vermemesi utanç verici bir durumdur. Yöneticiler sizlere destek vermeyerek büyük bir ayıbın içine girmiştir.”

 

HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM

“Ben Başkan olursam, beni başkanlık koltuğunda göremezsiniz. Halkın içinde halkla iç içe çalışma yürüteceğiz. Milyonlarca lirayı bayrağa ve seçim çalışmalarına yatıran zihniyetler milletin derdini çözemez. Siyaset para ile yapılıyor ve bizim diğer partiler gibi yüksek bütçemiz yok. Biz yüz yüze siyaseti daha iyi yaptığımız düşünüyoruz.

Bunun için halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları yürütüyoruz

 

 

YAŞANABİLİR KIRIKKALE

“Kırıkkale’yi engelliler için yaşanabilir bir yer haline getirmeliyiz, kent mimarisi ve günlük yaşamda engelli dostu ilçe olmalıyız. Bütün bunları da yaparken yaptım oldu anlayışında değil, engelli vatandaşlarımızla işbirliği içinde, onların istekleri doğrultusunda, kendi yüreğimizde hissederek, içselleştirerek bu işleri yapmalıyız. Bunu başarabileceğimizi düşünüyorum. Bu konuda önemli projelerimiz var ve Allah kısmet ederse 30 Mart’ta bunu başaracağız” dedi.

 

ŞEHİR KALDIRIMLARI BOZUK

Doğan, Türkiye’de %13 engelli vatandaş bulunduğunu belirterek, “ Engelliler için ulaşılabilirlik çok önemli. Engelliler tek başına günlük faaliyetlerini gerçekleştirebiliyorsa kentte özgür demektir. Ancak baktığımız zaman Kırıkkale’de yolların durumu içler acısı bir vaziyette. Yine engelliler için yapılan kaldırımlar işgal edilmiş. Şehrin toplu taşıması yok ve bırakın engellileri normal vatandaşa hizmet edemiyorlar. Herkesin yaşayabileceği bir Kırıkkale hayal ediyoruz ve bunu inşallah başaracağız” diye konuştu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız