Engellilerin yer sorunu çözülecek mi?

Engellilerin yer sorunu çözülecek mi?

"EVLERİMİZDEN DIŞARIYA ÇIKAMIYORUZ"

Engellilerin yer sorunu çözülecek mi?

Kırıkkale Tüm Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç, Başkan Yardımcısı Hıdır Kuşçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara´yı ziyaret ettiler. Engelliler yer sorunlarının çözümü için yardım istediler.

ENGELLİLERİN TALEBİNE OLUMLU CEVAP

Dün İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara´yı ziyarete gelen dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Çaykara, hizmet binasının altında bulunan yerin engelliler derneğine verilmesi konusunda bir çalışma yaptıklarını ve en kısa zamanda burayı engellilere tahsis edileceğinin müjdesini verdi.

EVLERİMİZDEN DIŞARIYA ÇIKAMIYORUZ

Kırıkkale Tüm Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç ise bugün Kırıkkale genelinde yaklaşık 10-15 bin engelli bulunduğunu belirterek, ?Belli bir yerimiz olmadığı için bu arkadaşlar evlerinde dışarıya çıkamıyor. Biz de bu konuyu Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´a ilettik. Valimiz en kısa zamanda buranın kendilerine verilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Biz de İl Genel Meclis Başkanımızla görüşmeye geldik. Olumlu karşıladılar. İnşallah bizim de bir yerimiz olacak? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü