Engellilerin sesi olacağım

Engellilerin sesi olacağım

YÜZDE 71 OY HEDEFLİYORUZ

Engellilerin sesi olacağım

Gazetemiz Köşe Yazarı Görme Engelli Bekir Akdeniz, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

MERDİVENLERDE SABAHLAYACAĞIM

AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Gazetemiz Köşe Yazarı Görme Engelli Bekir Akdeniz, Kırıkkale´ye hizmet etmek için aday olduğunu belirterek, ?Kırıkkale´ye ve Kırıkkaleliler için bir şeyler yapmak için taşın altına elimi koymak istedim. Kırıkkale için ve kader ortakların olan engelliler için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hizmet getirmek için gerekirse bakanlıkların merdivenlerinde sabahlayacağım. Engellilerin sesi olacağım? şeklinde konuştu.

YÜZDE 71 OY HEDEFLİYORUZ

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Kırıkkale´ye hizmet etmek için buradayız. 50´ye yakın aday adayı başvurumuz oldu şimdiye kadar. Bizler burada sen, ben demeden biz diyerek çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Seçimde şehrimizin plakası olan 71´i sandıkta yüzde 71 oy almayı hedefliyoruz. Sonuçta bu bir yarış ve genel merkezimizin takdiri doğrultusunda 3 arkadaşımız aday olabilecek. Şimdiden tüm aday adayı arkadaşlarımıza ve Bekir Akdeniz´e başarılar diliyorum? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız