Engellilerimizi eve hapsedemeyiz

Engellilerimizi eve hapsedemeyiz

"Koşabiliyorken Koş Projesi" dâhilinde hazırlanan ?Engelsiz adımlar projesi? kapsamında engelli çocuklara psikolojik destek veriliyor. Özel Etik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rı

ENGELLERİ PSİKOLOJİK DESTEKLE AŞACAKLAR
"Koşabiliyorken Koş Projesi" kapsamında engelli çocuklarımıza yönelik yapılmış olan ?Engelsiz Adımlar Projesiyle ?engelli çocuklara psikolojik destek verildi. Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında ?Engelsiz Adımlar Projesi? ilimizde bulunan Etik Grup öğrencileri, Kurum İdaresi ve Müdürü, İl Müdürlüğü Antrenörleri Didem Bülbül, Gönül Şahin, Adem Karakurt tarafından gerçekleştirildi.

ÖZEL ÖĞRENCİLER TAPLUMA KAZANDIRILACAK
?Engelsiz Adımlar Projesi? Özel eğitim öğrencilerinin topluma kazandırılması, motorik bilgilerinin arttırılması ve spor branşlarıyla tanıştırılması amacıyla Etik Grupta düzenlendi. İl Müdürümüz Rifat ÜNLÜ, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri GÜNDÜZ, projeye katılan öğrencilere katılım belgelerini verdi.

ENGELİLERİ EVLERE KAPATAMAYA HAKKIMIZ YOK
Katılım belgelerinin verilmesinin ardından konuşma yapan İl Müdürü Rifat Ünlü Koşabiliyorken Koş Projesi dâhilinde sporu tabana yaymak için önemli etkinlikler gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, engelli çocuklarımıza spor yaptırarak hayatın içine çekmeye uğraş verdiklerini ve engelli çocukların evlere hapsetmeye haklarının olmadığını dile getirdi. İstenildiği zaman sporda engellerin kaldırılabileceğini belirten İl Müdürümüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak bütün halkımızı spora davet etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti