Engelliler de, yaşlılar da hepsi bizim insanlarımız

Engelliler de, yaşlılar da hepsi bizim insanlarımız

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özel Değirmenci Bakım Merkezi'ni ziyaret ederek bakım altında bulunan hasta ve engelli vatandaşların hal hatırlarını sordular. Onlara moral verdiler.

AK PARTİ İL YÖNETİMİ ÖZEL DEĞİRMENCİ BAKIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ.

 

EN BÜYÜK TEDAVİ SEVGİ

Ak Parti Sosyal İşler Başkanı Aşkın Taştan, Tanıtım Medya Başkanı Özden Temuçin, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Selim Aksoy, Sabahattin Kayır ve Kadın Kolları Üyesi Refika Baştuğ Özel Değirmenci Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek bakım altında bulunan hasta ve engelli vatandaşların gönüllerini fethettiler. Ziyarette Özel Değirmenci Bakım Merkezi İşletme Müdürü Talat Akbulut yaptığı açıklamada, ‘Burada bizim yaptığımız en büyük tedavi sevgidir. Sevgi olmazsa ne onlar mutlu olabilir ne de biz’ dedi.

TÜRKİYE’DE EN BÜYÜK YER BURASI

Özel Değirmenci Bakım Merkezi çalışmaları hakkında bilgi veren İşletme Müdürü Talat Akbulut, ‘Burada bakım altında bulunan hasta ve yaşlılarımızın bakımları uzmanlarımız kontrolünde yapılıyor. Her türlü ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanıyor. Yerleşim yeri olarak Türkiye’deki en büyük bakım Merkezi burası. Burada rahatça bahçeye çıkıp hava alabiliyor ve bahçede dolaşabiliyorlar. Sosyal etkinliklerimiz oluyor. Eğlenceler tertipliyoruz ve el becerilerini geliştirmeleri için el işleri yaptırıyoruz’ diye konuştu.  

HEPSİ BİZİM ÇOCUĞUMUZ GİBİ

Bakım Merkezi’nde kalan hasta ve yaşlıların ilk önce insan olduklarını belirten Akbulut, ‘Burada öncelikle bilmemiz gereken hepsinin birer insan olduğudur. Yaşları ne olursa olsun hepsi bizim çocuklarımız gibi. Evde kendi çocuklarımız neyse onlar da bizim için öyle. Bu hayatta hepimiz birer engelli adayıyız ve bir gün muhakkak yaşlanacağız. Onlara bakıp bir gün bizde böyle olacağız düşüncesiyle hepsiyle özel olarak ilgileniyoruz ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz’ dedi. İl yönetim Kurulu üyeleri daha sonra bakım altında bulunan yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçlarında ne eksiklik varsa karşılama sözü verdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü