Engelli öğrencilere doğum günü sürprizi

Engelli öğrencilere doğum günü sürprizi

Yahşihan'da Engelli Öğrencilere eğitim veren Etik Grup Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezinde Vali Ali Kolat'ın Eşi İlksen Kolat'ın katılımıyla güzel ve anlamlı bir gün yaşandı.

ÖĞRENCİLERİN KAYNAŞMASI ÖNEMLİ
Engelli öğrencilerin kaynaşması, öğrencilerin özgüvenlerini artırılması, sosyal gelişim ve paylaşma duygusunun gelişmesi, Okul performanslarının artırılması, Özel Çocuklarımızın sadece Engelliler Günü’nde değil her zaman hatırlanıldığı ve değer verildiği bilincinin oluşması amacı ile Yahşihan’da faaliyet gösteren Etik Grup Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezinde Yahşihan Kaymakamlığı organizesinde öğrencilere yönelik Toplu Doğum Günü Kutlama etkinliği düzenlendi.

PASTALARI ÜFLEDİLER
Tüm protokol üyeleri ve Öğrenciler tarafından hazırlanan Doğum Günü pastasının mumlarının üflenmesi ve kesilmesinin ardından engelli öğrencilere çeşitli hediyeler verirken öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Doğum günü programı öğrencilerimize hediyelerinin verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu. Öte yandan düzenlenen Doğum Günü Kutlama programında Vali Ali Kolat’ın İlksen Kolat’ın engelli öğrenciler ile yakından ilgilenmesi samimi içten ve sıcak bir ifade ile sohbet edip öğrenciler ile birebir diyalog kurması dikkatlerden kaçmadı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ