Engelli Çocukların Çok Büyük Başarısı

Engelli Çocukların Çok Büyük Başarısı

Zihinsel Engellilere eğitim imkânı sunan Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Bölge Atletizm Şampiyonasının 3.etabı olan 3.Bölge Şampiyonasına katılarak ilimizi başarı ile tem

KIRIKKALE’DEN MÜSABAKALARA KATILAN 10 ÖĞRENCİMİZDEN 8’İ MADALYA KAZANDI.

Engelli Çocukların Çok Büyük Başarısı

Zihinsel Engellilere eğitim imkânı sunan Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Bölge Atletizm Şampiyonasının 3.etabı olan 3.Bölge Şampiyonasına katılarak ilimizi başarı ile temsil ettiler.

VELİLERİ DE MÜSABAKALARI İZLEDİ

Kafile başkanlığını okul Müdür Yardımcısı Eşref Akbal’ın yaptığı şampiyonaya öğrenci velileri de çocukları ile birlikte katıldılar. Büyük coşku ve heyecan içerisinde geçen şampiyona ile öğrenci ve veliler hayatlarında biri ilki daha Mehmet Işıtan Özel eğitim Uygulama Merkezi aracılığı ile yaşadılar.

KIRIKKALE’DEN 10 ÖĞRENCİ KATILDI

Şampiyonaya 10 sporcu ile katılan okul öğrencileri, 8 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. İlimizi ve okullarını en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimiz ve yaptıkları dereceler.

Kader Tavşancıoğlu Kendi yaş gurubunda 100 metrede birinci. Gülle atmada birinci.

Gamze Bezirgân (Kendi yaş gurubunda) Gülle atmada birinci 100 metrede ikinci

Ali Mert Yılmaz (Kendi yaş gurubunda)  Gülle atmada birinci. Onur Ekinci (Kendi yaş gurubunda) 200 metrede ikinci Gülle atmada birinci. Muhammet Akkaya (Kendi yaş gurubunda) Gülle atmada ikinci.

81 İLDEN YÜZLERCE SPORCU KATILDI

81 İlden spor kulüplerinin ve yüzlerce engelli öğrencinin katılımı ile gerçekleşen şampiyonaya ilginin çok büyük olması öğrenci velilerinin duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Biri çoğu ilk defa il dışına çıkan öğrenciler başta denizi olmak üzere Antalya’yı büyük bir hayranlıkla gezip görme imkânı buldular.

OKUL İDARESİNE TEBRİKLER

Okul idaresinin okulun bütün imkânlarını kullanarak organize ettiği hem kültürel hem de sportif getirisi yüksek olan gezi neticesinde öğrencilerin bir şeyleri başarabilmenin haklı gurunu yaşamalarına neden oldu.

TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Kafile başkanı ve aynı zamanda Mehmet Işıtan Özel Eğitim uygulama Merkezi müdür yardımcısı olan Eşref Akbal yaptığı açıklamada “ Öğrencilerimizi bu tür organizasyonlara hazırlarken ve götürürken birinci amacımız madalya değildir. Bizler için önemli olan özel eğitime ihtiyaç duyan bu özel öğrencilerimizin toplumsal yaşama uyum süreçlerine katkı sağlamak ve yaşadıkları toplum içerisinde yük olarak görülmelerinin önüne geçmektir. Yaptığımız bu organizasyonla Antalya’nın tarihi ve turistlik yerlerinin hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin görmesini sağlamak bir nebzede olsa hayatlarına renk katmıştır. Bu organizasyon katılmamızda büyük katkı sağlayan başta Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri olmak üzere velilerimize, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. ” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ