Engelli bireylerin hayatları kolaylaştırılıyor

Engelli bireylerin hayatları kolaylaştırılıyor

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve engelleri ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışan Yahşihan Belediyesi, bünyesindeki KAÇEP Müdürlüğü’ne başvuru yapan kişilere yardımcı olmaya devam ediyor.

ŞAKİRE TEYZEYE TEKERLEKLİ SANDALYE 

Yürüme güçlüğü çeken 100 yaşındaki Şakire Aslan’ın ailesinin Yahşihan Belediyesi KAÇEP Müdürlüğü’ne başvurması üzerine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından 100 yaşındaki Şakire Aslan’a tekerlekli sandalyesi teslim edildi. Şakire Aslan kendisine tekerlekli sandalye verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. 

HER KOŞULDA YANINIZDAYIZ 

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Yaptığımız aile ziyaretlerinde, gezdiğimiz sokaklarda, gittiğimiz esnaf ziyaretlerinde kısacası her zaman her koşulda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugünde yürüme güçlüğü çeken Şakire teyzemizin önemli bir ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi kendisine hediye ettik.” dedi. 

TEŞEKKÜRLER TÜRKYILMAZ 

Hediye edilen tekerlekli sandalyeden oldukça memnun kalan ailesi, “Bizlere destek olan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a ve burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde duygularını dile getirdiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız