Engelli olmam demeyin

Engelli olmam demeyin

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Engelli olmam demeyin

Ana Kucağı Down Sendromlu Eğitilebilir Zihinsel Engelliler ve Ailelerini Koruma Derneği temsilcisi Barış Gümüşbaş,?3 Aralık Dünya Engelliler Günü´ nedeniyle ilimizde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Engellilerin yaşadığı zorluklar hakkında bilgiler veren Gümüşbaş, ?Engelleri birlikte aşalım. Engeller, engel olmasın? dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Kırıkkale başta olmak üzere Ankara merkezli ulusal ve uluslararası faaliyetlerine devam eden Ana Kucağı Down Sendromlu Eğitilebilir Zihinsel Engelliler ve Ailelerini Koruma Derneği, down sendromlulara yönelik yaptıkları başarılı çalışmalarla takdir topluyor. 3 Aralık Dünya Engelliler gününe yönelikte çalışmalar gerçekleştiren dernek, İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığının 2015 yılı hibe desteklerinden yararlanarak kabul edilen ?Katılıyoruz, Engel Yok!´ isimli projesinin mutluluğunu yaşıyor.

TEŞEKKÜR ETTİ  

?3 Aralık Dünya Engelliler Günü´ nedeniyle derneğin temsilcisi Barış Gümüşbaş, ilimizde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Altunbilekler Sofrası´nda düzenlenen etkinlikte basın mensuplarına çeşitli ikramlarda bulunurken Gümüşbaş, hem dernekleri hakkında, hem de engellilerin yaşadıkları zorluklar hakkında bilgi verdi. Dernek olarak down sendromlu engellilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Gümüşbaş, bu sorunların dile getirilmesinde sesleri olan basın mensuplarına teşekkür etti.

RENGÂRENK NAĞMELER

Engellilerin oluşturduğu koroyla birlikte ?Rengârenk Nağmeler´ adı altında konserler düzenlediklerini belirten Gümüşbaş, ?Yurt içinde 5 bölge 5 il, yurt dışında Almanya´da süregelecek proje çalışmalarında da rengârenk nağmeler konserleri, engelli hakları ve savunuculuk seminerleri, engellilere yönelik iş-yaşam fuarı, 15 ?e yakın eğitim ve kurs çalışmaları gibi etkinlikler planlanıyor Bu etkinlikler kapsamında Antalya, Frankfurt, Bursa, Kırıkkale, İstanbul, Gaziantep illerinde faaliyetler düzenleyeceğiz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü