Engelli Kardeşlerimize Her Türlü İmkânı Sunuyoruz

Engelli Kardeşlerimize Her Türlü İmkânı Sunuyoruz

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, ENGELLİLERLE İLGİLİ PROGRAMA KATILDI

Engelli Kardeşlerimize Her Türlü İmkânı Sunuyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Ortaokulu ve Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen programa katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı programda yaptığı konuşmada, ?Belediye olarak engelli kardeşlerimiz için her türlü imkânı sunmaya gayret ediyoruz? dedi.

BELEDİYE OLARAK ENGELSİZ KAFE AÇTIK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Ortaokulu ve Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen programa katıldı. Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, göreve geldiği günden itibaren belediye olarak şehrimizde yaşayan tüm engelliler için çalışmalar yapıldığını belirtti. Saygılı, ?Geçtiğimiz yıl Allah nasip etti belediye olarak Engelsiz Kafe açtık. Bu kafede bu güzel kardeşlerimiz ve aileleri orada oldu ve orada kaynaşma ortamı sağlandı. Engelsiz Kafede birde genç kızlarımıza gelinlik giydirdik mutlulukları görülmeye değirdi? ifadelerini kulandı.

AİLELERİN VE ÖĞRETMENLERİN ÖNEMLİ ROLÜ VAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Bu kardeşlerimizin ailelerinde oldukça ilgililer yakından tanıdığım aileler var. Öğretmelerimiz büyük fedakârlık gösteriyorlar hepsi sevgi ile yaklaşıyor. İnşallah daha iyi imkânlara sahip oluruz özel yetenekli olanlar kardeşlerimiz var bu yeteneklerin ortaya çıkmasında ailelerin ve öğretmenlerin önemli rolü var. Bu etkinliklerde önemli rol alan ve sabırla yaklaşan öğretmenleri tebrik ediyorum onlar eli öpülesi diye tanımladığımız öğretmenler ailelerimiz evlatlarıyla ilgileniyor inşallah öbür dünyada da mükâfatını göreceksiniz? şeklinde konuştu. Program sonunda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı engelli çocuklar ve aileleri ile tek tek ilgilendi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü