Örnek Adam

Örnek Adam

ALIN TERİYLE PARA KAZANIYOR

Örnek Adam

Kırıkkale´de sokaklarda yara bandı ve çay süzgeci satarak geçimini sağlayan görme engelli Zeki Çabuk, aylık 300 TL gelirle üç çocuğunun eğitim masrafını ve evin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

ALIN TERİYLE PARA KAZANIYOR

Kırıkkale´de sokaklar da yara bandı satarak geçimini sağlayan görme engelli Zeki Çabuk, Kırıkkale sokaklarında yara bandı ve çay süzgeci satarak, eşinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Engelli ve muhtaç durumda olmasına rağmen, yardım taleplerini geri çevirdiğini belirten Çabuk, sokaklarda 1 TL´ye yara bandı ve çay süzgeci sattığını ve alnının teriyle para kazandığını ifade etti.

HERKESE ÖRNEK OLSUN

9 yaşında bu yana görme özürlü olan ve yüzde 90 engelli olan Çabuk, birçok kişiye örnek olmaya devam ediyor. Evli ve üç çocuk babası olan Çabuk, bir de yaşlı annesi olduğunu belirtti. Evlerinin kira olduğunu ve kirayı zaman, zaman karşılamadıklarını belirten Çabuk,  eşinin de komşulara patik ve çorap örerek ev ekonomisine destek olduğunu kaydetti. Günlük 30 kilometre yürüdüğünü ve caddelerde yara bandı sattığını belirten Çabuk, dilenmediğini ve alnının teriyle çalıştığını bildirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü