ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) KIRIKKALE İL BAŞKANI MURAT ABALI'DAN BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı tarafından birlik ve beraberlik toplantısı düzenlendi. 

GECE GÜNDÜZ YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ 

Abalı'nın organize ettiği toplantıya MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları Başkanı ile Kamu-Sen İl Başkanı, TÜRKAV Başkanı ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı katıldı. 

MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı yaptığı açıklamada, “Yeni yılda yapılacak olan çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda tüm engelleri hep birlikte aşarak Milliyetçi Hareket Partisini ve Cumhur İttifakını Kırıkkale’miz de ve tüm Türkiye'de başarıya ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrimizin gönül kapısında yer edinmek için gece gündüz yılmadan ve yorulmadan çalışacağımızın sözünü buradan veriyoruz. Mukaddes davamızın başarısı için başaracağız. Tüm kadrolarımızla, var gücümüzle memleketimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz dedi. Ayrıca Abalı davete icabet ederek katılan tüm teşkilat üyelerine de teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız