Engelleri birlikte aşacağız

Engelleri birlikte aşacağız

Vali Ali Kolat, her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi. Kolat, insanın başına nerede ne geleceğinin belli olmadığını belirterek, bu nedenle herkese önemli görevler düştüğünü bildirdi.

HERKESE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Kırıkkale’de bulunan engelli dernekleri üyeleri ve engelliler için özel eğitim veren kurumların müdürleri Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti. Vali Kolat, yarının ne getireceğinin, insanların başına ne zaman nerede ne geleceğinin belli olmadığını belirterek, bu nedenle herkese önemli görevler düştüğünü söyledi. Her zaman engelli ve dostlarının yanında olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini dile getiren Vali Kolat, engelleri hep birlikte aşacaklarını ifade etti.

 

İŞLERİ YAPMAKLA MÜKELLEFİZ

Kolat konuşmasının devamında “Hayatımızı daha yaşanır hale getirebilmek için, daha kolaylaştırmak için, kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda iyi bir hayat sürdürebilmek için insanlık olarak hepimizin görevi. Kurumsal olarak Valilik olarak ve diğer kurumlar olarak hepimizin görevi. Biz elimizden gelen işleri, engellilere yönelik yapılması gereken hizmetleri yapmakla mükellefiz” dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti