Engelleri mutlulukla aştı

Engelleri mutlulukla aştı

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ

Engelleri mutlulukla aştı

Kırıkkale´de eşi de engelli olan 49 yaşındaki Murat Başaran zor yaşantısına adeta meydan okuyor. Bazıları gibi oturup bir yerlerden yardım beklemek yerine seyyar satıcılık yaparak evinin geçimini sağlayan Murat herkese örnek oluyor. Murat eşi ve kızları küçük Ceylin ile birlikte mutluluğa âdeta koşuyorlar

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ

Doğuştan bedensel engelli olan 49 Yaşındaki Murat Başaran yıllardır seyyar satıcılık yaparak yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Bundan 6 yıl önce engelli derneğinde tanıştığı kendisi gibi bedensel engelli Elmas ile aralarındaki aşkı evlilikle noktalayan Murat Başaran çalışmalarına daha ağırlık verdi. Murat cezaevinde mahkûmların yaptığı boncuk işleme süs eşyalarını satıyor. Eşi Elmas´ta zaman zaman kendisine yardımcı oluyor.

EN BÜYÜK SORUNLARI ULAŞIM

Azmiyle herkese örnek olan Murat Başaran en büyük sorunlarının ulaşım olduğunu söylüyor. Buna rağmen tüm zorlukları aşarak evinin geçimini sağlamaya çalışan Murat küçük Ceylin´in dünyaya gelmesiyle işine daha bir fazla eğilmiş. Bir müddet tüm işlerini kendisi yapan Murat Ceylin´in büyümesinden sonra zaman zaman eşi Ceylin ile birlikte yardımcı olmaya başlamış. İki engellinin hayata umutla bağlanması ve mücadele etmesi herkese örnek oluyor. Sokakta engelli arabasıyla peş peşe işe gidip gelen Murat-Elmas çiftine herkes gıptayla bakıyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü