Enerji sıkıntısı olmayacak!

Enerji sıkıntısı olmayacak!

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ, SEÇİM GÜVENLİĞİ KONUSUNDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ, SEÇİM GÜVENLİĞİ KONUSUNDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Enerji sıkıntısı olmayacak!

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, seçim sandıklarının toplanma yerlerini alternatif enerji sistemleri ile besleyeceklerini söyledi. Kırıkkale´de 660 sandıkta 196 bin 469 kişinin oy kullanacağını belirten Haktankaçmaz güvenlik konusunda her türlü önlemin alınacağını bildirdi.

REFERANDUM SORUNSUZ GEÇECEK

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, anayasa değişikliği halk oylaması süreciyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İlçe kaymakamlarının yanı sıra kentin güvenliğinden sorumlu olan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak katıldı. Referandumun huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli toplantıların yapıldığını belirten Haktankaçmaz, bu konuda gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. Sandıkların toplanma yerlerini alternatif enerji sistemleri ile besleyeceklerini ve kent genelinde referandum seçiminde elektrik kesintisinin yaşanmayacağını belirten Haktankaçmaz, BEDAŞ, TELEKOM gibi şirketlerle görüşme yaptıklarını ve referandumun sorunsuz bir şekilde geçmesi gerektiğinin deklare edildiğini kaydetti.

196 BİN 469 KİŞİ OY KULLANACAK

Kırıkkale´de 660 sandıkta 196 Bin 469 kişinin oy kullanacağını belirten Haktankaçmaz, güvenlik konusunda da çalışmalar yapıldığını ve Bin 43 kolluk kuvvetinin görev yapacağını bildirdi. Haktankaçmaz konuşmasının devamında, Parti İl Başkanları ile bir toplantı yaptık. Halk oylaması günü sırasında enerji, iletişim ve altyapı da sıkıntı olmaması için Bedaş Telekom ile görüşmeler yaptık. Sandıkların toplanma yerlerinin alternatif enerji sistemleri ile besleyeceğiz. Yetersiz kalınan yerlerde enerji ve jeneratörle destekleme çalışmalar yapacağız. Her iki görüşü destekleyen gruplara her hangi bir baskı olmadan faaliyetlerini yürüttüler. Bugün bir kısım yetkiler İlçe Seçim Kuruluna geçti. Kırıkkale´de sandık sayılarında azalma oldu. 660 sandıkta 196 Bin 469 seçmen oy kullanacak. Bunlara cezaevleri hariçtir. Referandumda Bin 43 kolluk kuvveti görev yapacaktır? dedi.

MÜLTECİLER OY KULLANACAK MI?

Kamuoyunda ?mültecilerin oy kullanacağına yönelik´ iddialara da açıklık getiren Vali Haktankaçmaz, kent genelinde bulunan mültecilerin oy kullanmayacağını belirterek Türk vatandaşı olmayan kimsenin oy kullanamayacağını bildirdi. Önceden Türk vatandaşlığı almaya hak kazanmış mültecilerin zaten Türk vatandaşı olduğunu ve oy kullanacağını belirten Haktankaçmaz, bunun da bir elin parmağını geçmeyecek sayıda olduğunu ifade etti. Gazetemizde çıkan ?Referandum Hayırlara vesile olsun´ haberiyle ilgili de açıklama yapan Haktankaçmaz, ?Gayri ihtiyarı´ olarak söylenilen sözün manşete çıkarıldığını söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ