En düşük işsizlik Refah Yol'da yaşandı

En düşük işsizlik Refah Yol

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI KURUMLARI GEZİYOR

En düşük işsizlik Refah Yol'da yaşandı

Saadet Partisi (SP)-Büyük Birlik Partisi (BBP) Milli İttifak adayları Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR), Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek parti çalışmalarını anlattılar.

İŞSİZLİK SAYISI DAHA DA ARTIYOR

Milli İttifak adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan seçim ziyaretleri kapsamında kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Adayların ilk ziyaret durağında İŞKUR Müdürlüğü vardı. İŞKUR Müdürü Nazım Ulu ile görüşen adaylar partilerinin istihdama yönelik çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Aday Faruk Vurgun, İthalata ve borca dayalı AK Parti'nin yanlış ekonomi politikaları nedeniyle ülkemizde işsizlik oranı her geçen yıl artmaktadır. Yetişkin işsizlik yüzde 11 civarındadır ve zaten çok yüksektir. Genç işsizlik ise yetişkin işsizliğin iki katı yüzde 20 civarındadır ve oldukça yüksek olmasıyla da korkutucu boyuttadır. Bu oranlar resmi rakamlardır ve halen iş aramaya devam edenleri göstermektedir. İş aramaktan bıkmış, bütün çabalarına rağmen iş bulamamış olanlarla sayı daha da artmaktadır” dedi.

REFAH YOL HATIRLATMASI

En düşük işsizlik oranının 54. Refah Yol Hükümeti döneminde sağlandığını belirten Vurgun İstihdam açısından, en düşük işsizlik oranı ortalaması, yüzde 6 ile Erbakan-Çiller koalisyonu döneminde sağlandı” dedi.

BOZDEMİR VE ÖZATA İLE GÖRÜŞTÜLER

Milli İttifak adaylarının ikinci ziyaret durağında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü vardı. Burada İl Müdürü Zühtü Bozdemir ile görüşen adaylar, daha sonra Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. İl Müdürü Fahrettin Özata ile sohbet eden adaylar karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız