En büyük destekçimiz Belediye

En büyük destekçimiz Belediye

KUTLU DOĞUM KUTLAMALARINA DEVAM EDİLİYOR

En büyük destekçimiz Belediye

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri dolayısıyla İl Müftüsü Bekir Gerek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti. Ziyarette İl Müftüsü Gerek, etkinliklere Kırıkkale Belediyesinin vermiş olduğu büyük katkıdan dolayı teşekkür etti.

HEDİYE TAKDİM ETTİ

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine en büyük desteği Belediyeden aldıklarını ifade eden İl Müftüsü Bekir Gerek, bu yılki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin temasının, Daha iyi bir dünya için sevgi, saygı ve merhamet” olduğunu söyledi.  Gerek, hafta ile ilgili hediyelerini Saygılı ya takdim etti. Gerek, Belediyemiz gerek geçtiğimiz yıllarda gerekçe bu yıl, Kutlu Doğum Haftasının en büyük ortakçısıdır. Çünkü en büyük desteği belediyemizden alıyoruz. Bundan dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ ANLAMAK GEREKİR

Saygılı ise yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, Burada asıl amaç anlamaktır. Peygamber Efendimizi (sav) anlar ve onun yaptıklarını yaparsak hiçbir sorun kalmaz. Dünyamızda ne savaş kalır, ne de kavga. Dinimizi sadece, ibadet yerlerinde değil, dışarıda da yaşayıp, yaşatmalıyız. Ama bu savaş ve kavgalar illaki olacaktır. Çünkü bir imtihan var. Bu imtihan da kimisi doğru yapacak, kimisi ise yanlış” diye konuştu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı