En yüksek oyu alacağız

En yüksek oyu alacağız

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Parti binasında gerçekleşen açıklamada birlik ve beraberlik mesajları veren Saygılı Kırıkkale'deki en yüksek oyu alacaklarını söyledi. Saygılı ayrıca İl B

İNGİLTERE’DE LİSANS EĞİTİMİ ALDI

Parti binasında kalabalık bir gruba hitap eden Saygılı partililerin yoğun katılımına teşekkür etti. Kendisine verilen bu desteği karşılıksız bırakmayacağını belirten Saygılı yerel seçimlerde Kırıkkale’de tarihinin en yüksek oyunu alacaklarını belirterek başvurusunun Kırıkkale halkına hayırlı olmasını diledi. Eğitim hayatını Kırıkkale’de sürdüren ve İngiltere’de lisans eğitimi alan Saygılı daha sonra hayatını Kırıkkale’de devam ettirdi. 2009 yılında İl Genel Meclis Üyeliği’ne seçilen Saygılı 2011 yılında İl Genel Meclis Başkanlığına seçildi.

 

UZUN SÜREDİR MESAİ ARKADAŞIYIZ

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Erdemir’e yapan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı, aday olduğu taktirde Kırıkkale için gece gündüz çalışacağını söyledi. İl Başkanı Mehmet Demir’in bir cenaze törenine katıldığını ve aday adaylığı başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Erdemir’e yaptığını söyleyen Saygılı konuşmasına İl Başkanı Mehmet Demir’in söylediği sözle başladı. Demir’in ‘AK Parti’den aday olmak zor fakat kazanmak kolay’ sözünü söyleyerek konuşmasına başlayan Saygılı, Demir ile uzun bir süredir mesai arkadaşlığı yaptığını ifade etti.

 

ALLAH’IN HESABI OLUR

Herkesin hesapları olduğunu ancak Allah’ın hesabının olduğunu söyleyen Saygılı, Allah’ın hesabında kendisinin aday olacağı varsa AK Parti’nin şimdiye kadar aldığı oy yüzdesinin üzerinde bir oy alacağını ve bunun için gece gündüz çalışacağının belirtti. Belediye Başkanlığı yolunda kendisine destek verenler ile gece gündüz çalışıp Kırıkkale’yi bir marka şehir haline getireceklerini de söyleyen Saygılı, kendisine destek verenlere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi ve aday adaylığı ile ilgili evrakları Başkan Yardımcısı Erdemir’e teslim etti.



m.çetin
2.11.2013 00:34:59
Bu arkadaşımızı ben ilk defa ismini duydum,il genel meclis üyesi falan,yani bu çok komik bir durum,Akp eğer böyle birilerinin işareti ile aday belirleyecekse yazıklar olsun bu partiye herşeyini veren Mehmet Demir in aday olması engellenmeye çalışılıyor diğer yandan ismini duymadığım ilk defa duyduğum biri aday olabiliyorsa böyle siyaset olmaz arkadaşlar sonuç eminim hüsran olacaktır bu il başkanımıza yapılan bir haksızlıktır,ayıptır diyorum.

e.mutlu
2.11.2013 00:40:38
doğrusu ak partinin ileri gelenlerinin bazı dayatmalarıyla benim söylediğim işaret ettiğim kişi aday olacak denmesi çok üzücü bir durum bu aday belirlemede halkta bir karşılığı olmalı isimlerin,isimlerin karşılığı yok tepeden inme adayla bu iş olmaz kim bu mehmet saygılı biri bize bunu anlatsın ak partiye 3.dönem seçim kazandıran bir il başkanı var engelleniyor aday olma telkinleri yapılıyor bu olamaz kabulk edilemez bir yaklaşımdır sayın demir aday olacağını duydum bekliyoruz ve bu sayın demirin hakkı dır lütfen biraz sadakat diyoruz geçmişi unutmayalım bu kadar fedakar çalışmanın karşılığı bu olmamalı.

d.çelik
2.11.2013 00:44:36
burda aday olacak en son kişi mehmet saygılıdır,ama maalesef ağbiler onu işaret etmişler o zaman nasıl seçim kazanılacak bu traji komik bir durum akp için birileri istedi diiye bunu kabullenmekte dahada traji komik olur sayın mehmet demir yıllardır bu partiye hizmet etmiş büyük başarılara imza atmış bir isimdir lütfen biraz saygı bekliyoruz sayın demirin adaylığını destekliyoruz.

l.cenar
2.11.2013 00:53:15
Arkadaşlar hiç ismini adını sanını duymadığımız adaylar çıkıyor,bu siyaset bu kadar basit mi yahu birileri işaret ediyormuş önüne gelen hizmet aşkıyla kırıkkaleye hizmete talip,bu komik durumlara üzülmemek elde değil,bir tarafdanda mehmet demir adayolmasın diye önü kesiliyor bu nasıl bir adalet,kemal albayrak aday olmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar bir grup ayıptır beyler,kırıkkalede siyaset yapacaksa mehmet demirin hakkı,kemal albayrak ın hakkı bunlara bir iki isim daha eklenebilir ama lütfen biraz vefa diyoruz,mehmet demirin bu partiye verdiği hizmetleri unutmayalım,kemal albayrak ın bu şehire hizmetlerini unutmayalım sırf kendi hırsları ile politika yapmaya çalışanlara fırsat vermeyelim diyor saygılar sunuyorum.

tarik
3.11.2013 15:52:54
Valla herkes hesap yapar Allah`ın hesabı olur. Veli Korkmazı kim biliyodu 2 dönem önce geldiğinde. Turan Kıratlı`yı ya da Mustafa Albayrak`ı kim biliyordu. Bunlar seçilip seçimden sonra kaybolmadılar mı? Kemal Albayrak jübile yapmış bir siyasetçidir. Rıdvan Hoca nasıl bir futbolcu idi. Şimdi çıksa nasıl top oynar? Herşeyin bir zamanı var. Kemal Bey altın dı gümüş oldu. Ne gerek var her dönem millet sizi görmek zorunda mı? Bırakın yeni kişiler gelsin. Mehmet Saygılı herkesin tanıdığı biri olmayabilir. Doğma büyüme Kırıkkaleli Kırıkkale`de ticaret yapan yanında insan çalıştıran bir kişi. Dışardan hiç tanımadığınız biri gelse seçimden sonra da gitse daha mı iyi. Çoğu eski seçilmişlerin Kırıkkale de oturduğu yok. Bırakın oturmayı Kırıkkale de bir mülkü bile yok. Bürosu bile yok. Olan da ne hikmetse kapatıp gidiyor. Seçim zamanı koşa koşa Kırıkkale`de. Saygılı`nın gideceği bir yer yok. Malı mülkü ticareti burda kazansa da kaybetse de başkan da olsa burda. Şahsiyeti çalışkanlığı dürüstlüğü diploması ile allah izin verirde başkan olursa görürsünüz. Saygılı başkan olursa Kırıkkale kazanacaktır.

Süleyman Kılıçel
4.11.2013 12:17:37
AK Parti Kırıkkalede bir türlü halkın sesine kulak vermeyecek anlaşılan.Yahu kardeşim aday adaylarının önünü tıkamayın herkes özgürce başvurusunu yapsın aday adaylarını kamuoyunun anketine sunun bakalım elmi yaman beymi yaman görülsün.İcazetli aday adayı istemiyoruz.Kimse abilerinin bakanların gölgesi altında efelenmesin.Burası er meydanı olmalı.Herkes bileğine güvensin abilerine değil.Partinin kurucusunu,partiye emek verenleri elinin tersiyle iteceksin parti için bir damla ter dökmemiş birini aday yapacaksın.Hadi bakalım yapın adayınızı Kırıkkalede AKP nin oyu nerelere inecek bir bakın bakalım

r.kotan
5.11.2013 12:01:29
kardeşim bizim itirazımız,falancaya filancaya değil sadece emeği olmadan kamuoyunun hiç tanımadığı bir ismin birileri tarafından lanse edilmesine kırıkkale halkı kızıyor,sadece bilmem il genel meclis başkanlığı yapmış bir isimde ısrar edilmesi yanlış diyoruz,diğer yandam mehmet demir yıllarca bu yükün hamallığını yapacak ama sen hammal olmaya devam et denecek yok böyle bir şey,mehmet beyin adaylığı kendi bileceği bir iş ama başarıları ortada ama bazı kesimler buna itiraz etmesi mantıklı değil bu yanlışdan dönülmeli diyoruz.

e.gerçek
5.11.2013 19:34:41
Ak partinin bu seçimlerde çok rahat kazanacağını zannedenlere şunu söylemek istiyorum.Özellikle partinin içi son dönemlerde çok karışık bunu bütün kırıkkale biliyor,ama bazı çıkarcı gruplar hala kendigeleceğini sağlama almak isteyen ama kırıkkaleden bi haber olan zatlara karşı kırıkkale halkında bir bıkkınlık var,özellikle veli beyin kırıkkaleye 10 yılda hiç bir şey verememesi sadece başbakanın ismiyle ve mehmet demirin gayretiyle seçim kazananlar kendilerinde ben neymişim be diyenlere sesleniyorum,Mehmet Demir düşmanlığınız nereden geliyor bu partiye 3 dönemdir seçim kazandıran ama bunu kıskananlar grubu artık akp kırıkkaleden o uğursuz elinizi çekin diyorum aksi taktirde kaybetmeye mahkumsunuz.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız