EN SONUNDA BAŞARDIK

EN SONUNDA BAŞARDIK

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi sahasında Turgutluspor'u 3-1 yenerek moralleri yükseltti.

MAÇIN ÖZETİ

Maça her iki takımda temkinli oyun ile başladı. 15. Dakikada Turgutlusporlu Özgür Özdemir ceza sahası içinde Kırıkkalesporlu Savaş Çakır’a yaptığı kural dışı hareket sonrası Hakem Cihan Ölmez penaltı noktası gösterdi. Topun başına geçen Barış Çiçek, topu be kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 1-0

Üst üste ataklarla Kırıkkalespor kalesini yoklayan Turgutluspor, maçın 28. Dakikasında eşitliği yakaladı. 1-1. Sağ kanattan ceza sahasına giren Turgutlusporlu Mustafa Berkay sert ve düzgün bir vuruşla topu uzak köşeye gönderdi. Topu güçlükle çelen Kırıkkalespor kalecisi Kerem, sol kanattan gelen Berkay’a engel olmayınca top ağlarla buluştu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Dakika 52, İkinci yarıya etkili başlayan Kırıkkalespor, ikinci yarının başında oyuna giren Talha Aydemir ile ceza sahasına girdi. Boştaki arkadaşı Cihad Ateş’i gören Talha, adeta alda at dedi. 2-1

Beraberlik golü için zaman zaman ataklar geliştiren Turgutluspor başarılı olamadı.

Maçın 89. dakikasında faul sonrası oyuna hızlı başlayan ve rakibini eksik yakalayan Kırıkkalespor, Savaş Çakır ile durumu 3-1’e getirdi. Orta sahada topu oyuna sokan Talha, topu ileri uçtaki Taner’e gönderdi. Kaleci ile baş başa kalan Taner’in fırsatı değerlendiremedi ve çektiği şut kaleciden döndü. Dönen topu kazanan Savaş Çakır, rakip defansı ekarte ederek, topu ağlarla buluşturdu.

Maçta başka gol olmayınca Kırıkkalespor sahadan 3-1 galip ayrıldı ve puan durumunda 14 puanla yetimi korudu. Şeytanın bacağını bu maçta kıran Kırıkkalespor, bu sezon evinde ilk kez galibiyet almış oldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız