En fazla Umreciyi Simetri götürdü

En fazla Umreciyi Simetri götürdü

Türkiye genelinde yapılan organizasyonlarda Kutsal Topraklara en fazla umreci Simetri Turizm tarafından götürüldü.

Türkiye’nin değişik illerinden Kutsal Topraklarda gitmek isteyenler Simetri Turizmi tercih etti. Bu ay 1050 kişiyi Kutsal Topraklara götüren Simetri Turizme ilgi her geçen gün daha da artıyor.

HER TÜRLÜ İMKÂN

Her türlü imkânın sağlandığı gezilerde umreciler, huzurlu olarak memleketlerine geri dönüyor. Simetri ile huzur içinde seyahat eden vatandaşlar, yakınlarına da tavsiye etmeyi unutmuyor. Umreye gidecek vatandaşlar havaalanında pasaport kontrollerini yaptırdıktan sonra Cidde’ye uçuş gerçekleşiyor. Cidde Havaalanında Karşılanan umreciler, Mekke’de birinci sınıf otellere yerleştiriliyor. Rehberler nezaretinde Haremi Şerif’e getiriliyor ve dini vecibeler başlatılıyor. İkinci gün

Müezzin Mahfili’nin önünde buluşularak ve toplu tavaf yapılıyor. Otele dönene umrecilere ’Mekke ve Kâbe’ konulu seminerler veriliyor.

3 VE 4. GÜN

Kahvaltıdan sonra saat Mekke ziyaret gezisi başlıyor.  Gezide Sevr Dağı, Arafat, Müzdelife, Mina, Nur Dağı, Cennetül-Muâllâ Kabristanı, Cin Mescidi, Şecere Mescidi, Sancak Mescidi ve Peygamberimizin doğduğu ev ziyareti turu yer alıyor. Öğleden sona Nur Dağı-Hira Mağarası ziyareti ediliyor. Dördüncü gün HUDEYBİYE’den 3.UMRE yapılıyor. Öğlen namazından sonra saat  “İSTİRAHA”  ziyareti, yatsı namazından sonra hatimlerin duası ve özel program gerçekleştiriliyor. 

5 VE 6 GÜN 

Beşinci gün sabah namazından sonra  Müezzin Mahfili önünde buluşularak, Yaya olarak Peygamberimizin (SAV) doğduğu ev, Cin Mescidi, Cennetül Mualla ziyaret edilir.  Harem-i Şerif namazın ardından da Sevr Mağarası ziyaret edilir. 6 gün kahvaltıdan sonra  CİRANE’den 4.UMRE gerçekleşir. Ardından  ‘Mekke’ye Veda’ konulu seminer veriliyor.

7 VE 8 GÜN

Toplu tavaf ve Veda Duası yapılır. Otelden ayrılarak, Medine’ye hareket başlıyor. Yolculuk ardından Medine’ ye ulaşım ve otele yerleşme gerçekleştiriliyor. Yatsı namazından sonra rehberler nezaretinde Mescid-i Nebevi ziyareti ve Efendimizi Selamlama yapılıyor. 8 gün Sabah namazından sonra Yeşil kubbe önünden görevlilerimiz eşliğinde Cennetül Baki - Yakın Mescid Ziyareti.     (Yaya olarak Mescid-i Bilal, Mescid-i Osman, Mescid-i Ömer, Mescid-i Gamame, Mescid-i Ebu Bekir, Mescid-i Ali, Sakifetü Beni Saide) yapılıyor.                                                                                                                                                                                                                                  Öğle namazından sonra otelde ‘Medine ve Efendimiz’ konulu seminer veriliyor. İkindi namazı sonrası “Medine Müzesi” ziyaretti gerçekleşiyor.

9 VE 10 GÜN

Medine’de Uhud Şehitliği, İki Kıbleli Mescit, Hendek savaşının yapıldığı mekan ve Kuba Mescidi ziyaret ediliyor.  Öğle namazından sonra Hurma bahçesinde hurma alış-verişi yapılıyor. Yatsı namazından sonra Yeşil Kubbe önünde okunan hatimlerin duası ve ÖZEL PROGRAM gerçekleştiriliyor. 10. gün Sabah namazı sonrası Yeşil Kubbe önünde Veda Duası yapıldıktan sonra Allah’ın desteği ile Türkiye’ye dönüş gerçekleşiyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü