EN DUYARLI VATANDAŞ

EN DUYARLI VATANDAŞ

İnsanların çevre konusunda yeterince duyarlı olduğumuz söylenemez. Az sayıdaki duyarlı vatandaşlarımız da bu tutumundan dolayı çevredekiler tarafından ya tenkit edilirler, ya da duyarlılık gösterilen konunun değip değmeyeceğine ilişkin yorumlar yapılır. İ

YORUM HABER

 

UMUMİ ÇEŞME BOŞA AKIYOR

Dün Kızılkanat iş merkezinin önündeki bir çeşmenin sürekli aktığını belirten bir vatandaş bu konuda defalarca belediyeye gittiği halde bir sonuç alamadığını ileri sürerek çevre esnaflara da sitem etti. Kendi yararlandıkları umumi çeşmenin sürekli boş boş akmasına göz yumdukları için esnafları kınadı. Bazı esnaflarda ?Sen bizim sözcümüz ol? diye duyarlı vatandaş ile alay etmeye kalkıştı.

 

ŞEHRİN ORTASINDA ÇÖP DAĞI

Ayrıca aynı vatandaş yine aynı bölgeye atılan çöp yığınlarını göstererek şehrin en merkezi yerinde bu görüntünün artık ayıp boyutunu bile aştığını bildirdi. Belediye?nin bu konuda da duyarsız olduğunu iddia ederek çöp alma saatlerinin iyi ayarlanması gerektiğini kaydetti. Emekli Mehmet Kılman yıllardır Kırıkkale?de yaşadığını ancak her nedense insanlarımızın bu konularda duyarsız olmaları yüzünden görevlilerin ve yetkililerin de her konuda görevlerini tam yerine getirmediğini, yetkilerini de yeterince kullanmadıklarını söyledi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama