En büyük sermaye güvendir

En büyük sermaye güvendir

AK Parti İl Başkanlığı binasında siyaset dersi veren İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "En büyük sosyal sermaye güvendir. Güvenin karşılığı ise bir hayattır, bir ömürdür. Modern dünyanın en büyük rahatsızlığı ise güvensizliktir" dedi.

SİYASET AKADEMİSİNE KATILDI

İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Siyaset Akademisi" programına konuşmacı olarak katıldı.Fatih Belediyesi olarak hizmetlerini ve İstanbul`un tarihi ve coğrafi güzellikleriyle ilgili bilgiler aktaran Başkan Demir, siyasetçilerin sadece işleriyle ön planda olmadıklarını kaydederek şunları söyledi:"Siyasetçi hayatlarıyla bir modeldirler ve tevazu sahibi ve kararlı olmalıdırlar. Bu hem ülkemizde hem de batı ülkelerinde önemlidir. Siyasetçi milletin önündedir. Siyasetçiler, insanlarla temaslarını sürekli kılmışlarsa orada başarılıdırlar.?

 

GÜVEN DUYMAMIZ GEREKİYOR

?Beraber olduğunuz kişilerle güven konusunu devamlı taze tutmanız gerekir. Onun için tevazu son derece önemlidir. Şahsımla ilgili, çalışmalarım ve başarılarımla ilgili bana soruyorlar. Yaptığımız görevle ilgili olarak Mevlam bizlere, bir dönem içinde böyle önemli bir görevi nasip etti. Bu bir nasip. Bu görevi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Bunun bir görev olduğunu asla unutmamamız gerekiyor. Görev olduğunu unutur, kendimizi işimize kaptırırsak o zaman inanın yürüyüşümüz değişir. İşte işin bittiği, ipin koptuğu yer orasıdır. Bu nedenle kendimizi bir adım geriye çekerek vazifemizin ne olduğunu bilmemiz gerekir.?

 

SİYASETÇİ İLKELİ OLMALIDIR

?Siyasetçi ilkeli olmalıdır. Başbakanımız Davos`da ne dedi. Daha gelmem dedi. Gitti mi? Gitmedi. Kendi gitmedi. Davos`un kendisi geldi İstanbul`a. Davos`daki moderatör Başbakan`la görüşmek istedi İstanbul`da. Orada dahi görüşmedi. İlkeli adamın arkasında yanlış bile yapsa, insanlar bunun arkasındadır. Allah için çalıyorsanız, milletinize sevdalısıysanız ve millet için uğraşıyorsanız inan ki bu millet her şeyi affeder. Bizim partimizin ismi Adalet ve Kalkınma Partisi. Dünün sıkıntısı başkaydı, bugünün sıkıntısı başka. Sürekli imtihanda olduğumuzu düşünüyorum? diye konuştu.

 

PROJELERİ ANLATTI

Belediye Başkanı Demir, Fatih Belediyesi olarak hazırlayıp sonuçlandırarak vatandaşın hizmetine sundukları birçok proje hakkında bilgi vererek, bilgi ve iletişim teknolojisinin yerel yönetimlerde mutlaka kapsamlı olarak kullanılmasının çok önemli olduğunu, bu sayede vatandaşların belediyeyle ilgili birçok hizmete internet üzerinden kısa bir sürede ulaşabildiklerini, Fatih Belediyesi olarak da bu konuda oldukça fazla mesafe aldıklarını sözlerine ekledi.

Siyaset Akademisi`ne; İl Başkanı Mehmet Demir`in yanı sıra Kırıkkale ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Mehmet Demir, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir`e program sonunda kitap hediye etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız