En büyük eser sergisi

En büyük eser sergisi

Kırıkkale Atatürk İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Sergisinin 3`sünü düzenledi.800 öğrenicin yaptığı çalışmalardan oluşan sergi ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Atatürk İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar projesi kapsamında 800 öğrencinin el emeği göz nuru eserleri sergilendi
800 ÖĞRENCİNİN ESERİ
Atatürk İlköğretim Okulunda yaklaşık 800 öğrencinin 2011-2012 eğitim öğretim yılında hazırladığı yağlı boya, kuru boya, sulu boya, kara kalem, fotoğraf, biblo ve el işi gibi çalışmalardan oluşan eserler okul bahçesinde görücüye çıkartıldı. 3 gün boyunca açık kalacak olan Görsel Sanatlar Sergisinin açılışını Kırıkkale Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz yaptı. Sergiye Kırıkkale Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
KAPAKLARIN MUCİZESİ
Açılış sonrasında öğrencilerin topladığı mavi kapaklar ile alınan bir tekerlekli sandalye Ayşe Akçan`a teslim edildi. Kentte bir çok okulun yılsonu etkinlikleri kapsamında çeşit sergiler düzenlediğini belirten okul müdürü Ahmet Şimşek, Atatürk İlköğretim Okulunun farklı bir konsept uyguladığını söyledi.
Şimşek, "3 yıl önce ilkini gerçekleştirdiğimiz açık hava görsel sanatlar sergisinin bu yıl üçüncüsünü yaptık. Şehrimizde sanata duyarlılık açısından bu serginin önemli olduğunu düşünüyorum. Ciddi bir ziyaretçi sayısı oluyor" şeklinde konuşarak katılımcılara teşekkür etti. ?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ