En az 2 Milletvekili ve iktidara talibiz

En az 2 Milletvekili ve iktidara talibiz

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresi'nin hazırlıklarının tamamlanma aşamasına geldiğini ve kendisinin yeniden İl Başkanlığına aday olmayacağını bildiren İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, 2015 seçimleri Türkiye'nin kad

HAFTA SONU YAPILACAK OLAN İL KONGRESİNDE TEKRAR ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAYAN MHP İL BAŞKANI SEYİT AHMET GÖÇER, GENEL SEÇİMLER İÇİN İDDİALI KONUŞTU:

En az 2 Milletvekili ve iktidara talibiz

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresi’nin hazırlıklarının tamamlanma aşamasına geldiğini ve kendisinin yeniden İl Başkanlığına aday olmayacağını bildiren İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “2015 seçimleri Türkiye’nin kader seçimi olacak. Türkiye’nin bekası için tek yol MHP iktidarıdır. Biz de Kırıkkale’den en az iki milletvekili çıkararak iktidar yolunda adımlarımızı sağlamlaştıracağız” dedi.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZE KATKIDA BULUNACAĞIZ

2015 Genel Seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olacağı için yeniden İl Başkanlığına aday olmadığını açıklayan MHP İl Başkanı S. Ahmet Göçer, 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Kırıkkale halkıyla Milliyetçi Hareket Partisini yeniden kucaklaştıracaklarını beyan etti. Bu seçimin Kırıkkale’nin ve Türkiye’nin kader seçimi olacağının altını çizen Göçer, “Kırıkkale’den en az 2 milletvekili çıkartarak iktidar yürüyüşümüze katkıda bulunacağız. Kırıkkaleli hemşerilerim de topyekûn Türk Milleti de MHP İktidarına olan özlemini ve isteğini her ortamda dile getiriyor. Bu arzuyu geri çeviremeyiz. Milet bizi özledi, biz de milletimizle kucaklaşmayı özledik” şeklinde konuştu.

TEK ADAY ERDAL BALOĞLU

Yapılan ilçe kongrelerinin iktidar yürüyüşünün altyapısı olduğunu vurgulayan Göçer, “İl Kongresinde kendisinin aday olmayacağını, şimdilik tek adayın da Merkez İlçe eski Başkanı Erdal Baloğlu olduğunu belirtti. Gerek ilçe kongrelerinde gerekse Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan il kongresinde göreve gelecek arkadaşlarıma başarılar dilerim” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız