En acı veda

En acı veda

Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde yüksekten düşmesi sonucu hakka yürüyen şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan’ı dualarla vatan toprağına uğurladık.

Şehidimizin babası KOAH hastası olduğu için cenaze namazına katılamazken önümüzdeki yıl dünya evine gireceği amca kızı nişanlısını asker selamı ile uğurladı. Cenaze töreni sırasında yürek burkan görüntüler oluştu

 

YÜKSEKTEN DÜŞEREK ŞEHADET ŞERBETİNİ İÇTİ

Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde yüksekten düşmesi sonucu hakka yürüyen

Şehidimiz 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan için cenaze töreni düzenlendi. Şehit uzman çavuşun nişanlısı Eda Ceylan, üniforma giyerek asker selamı verdi. Şehidimizin babası Murat Ceylan KOAH hastası olduğu için oğlunun cenaze namazına katılamadı. Tören boyunca yakınlarının gözyaşı dökmesi tüm törene katılanları duygulandırdı. 

 

GÖREV DÖNÜŞÜNDE UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Suriye'nin İdlib Bölgesi'nde, 9 Aralık günü yol emniyet görevi icra eden unsurda görevli Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan, arazide kayarak düşmesi sonucu yaralandı. 28 yaşındaki Ceylan, sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Ceylan'ın naaşı, Hatay'da düzenlenen törenin ardından uçakla Ankara'ya oradan da kara yolu üzerinden memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

 

BABA EVİNDEN DUALARLA UĞURLANDI

Helallik alınması için Etiler Mahallesi'ndeki baba evine götürülen şehidin naaşı, daha sonra cenaze namazı için Nur Camisi ve Külliyesi'ndeki düzenlenen tören alanına getirildi. Cenaze törenine katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet SaygılıAK Parti Milletvekili Ramazan Can ve protokol üyeleri, burada şehidin aile fertlerine başsağlığı diledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ