En doğal, en farklı lezzetler Katıkçı´da

En doğal, en farklı lezzetler Katıkçı´da

İSTER OTURUP YİYİN, İSTER ALIP EVİNİZE GÖTÜRÜN

İSTER OTURUP YİYİN, İSTER ALIP EVİNİZE GÖTÜRÜN

En doğal, en farklı lezzetler Katıkçı´da

Kırıkkale-Ankara Karayolu, Hacıbalı Köyü Kalecik Kavşağı Mevkiinde sayıları her geçen gün artan lezzet duraklarına bir yenisi daha eklendi. Envaı çeşit doğal köy ürünlerini bulabileceğiniz Katıkçı, aynı zamanda Dana Tandır, Sucuk Ekmek, Kavurmalı Yumurta ve doğal ürünlerden oluşan kahvaltısıyla Kırıkkale halkının ve yol güzergâhını kullanan tüm vatandaşların hizmetine açıldı.

KIRKTAN FAZLA PEYNİR ÇEŞİDİ

Gülfidan Seyhan ve Cemal Düzelten yönetiminde kırktan fazla peynir çeşidinin, yapıldığı merkezlerden tedarik edildiği Katıkçı´nın şarküteri bölümünde bal, tereyağı, zeytin, zeytinyağı, doğal tuz ürünleri ve çeşitlerinin yanı sıra aklınıza gelebilecek her türlü doğal, bitkisel ve hayvansal ürün bizzat üretim merkezlerinden vatandaşla buluşturuluyor. Otantik bir ortamda onlarca çeşit doğal ürünü uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Katıkçı, lokanta bölümüyle de sizlerin hizmetinizde.

HER ŞEY TAZE, HER ŞEY DOĞAL, HER ŞEY LEZZETLİ

Bizzat Katıkçı´da bulabileceğiniz ürünlerden oluşan taze ve uygun fiyatlı kahvaltı menüleriyle ister tek başınıza, isterseniz ailenizle ve dostlarınızla birlikte kahvaltı yapmanın keyfine varabilirsiniz. Ayrıca Katıkçı´nın bölge bayiliğini yaptığı Cumhuriyet Sucuklarıyla hazırlanan sucuklu tost, sucuk ekmek ve sucuklu yumurta ya da kavurmalı yumurtayla açlığınızı giderebilirsiniz. Katıkçı´nın lokanta bölümünün en özel yemeği olan Dana Tandır ise ailenizle, dostlarınızla ve konuklarınızla birlikte tadabileceğiniz en lezzetli Dana Tandır olacaktır.

HABER-FOTO: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü