En çok belediye İYİ partinin olacak

En çok belediye İYİ partinin olacak

İYİ PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA AKYÜREK SAHA ÇALIŞMASINA BAŞLADI

İYİ PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA AKYÜREK SAHA ÇALIŞMASINA BAŞLADI

En çok belediye İYİ partinin olacak

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte saha çalışmasına başladı. Akyürek ?Kırıkkale´de en fazla belediye kazanan parti olacağız? dedi.

YAHŞİHAN´DA PAZARI GEZDİLER

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ve Yahşihan İlçe Başkanı Asude Uzel Koç´la birlikte Yahşihan´a çıkarma yaptı. Esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti teşkilat üyeleri bir yandan esnafla sohbet ederken, diğer taraftan partinin hedefleri hakkında bilgiler verdi. Pazar esnafını ziyaret eden İl Başkanı Akyürek, esnaflara bol kazançlar temennisinde bulundu. Genel Başkan Meral Akşener´in belirlediği hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İl Başkanı Akyürek, ?İYİ Parti ekonomi, siyasi sistem, çevre ve eğitim gibi konularda 15 temel hedef belirledi. Bu hedeflere ulaşmak için Kırıkkale teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık? ifadesini kullandı.

EN FAZLA BELEDİYE BİZİM OLACAK

Herkese kapılarının açık olduğuna vurgu yapan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek, ?İYİ Parti Türkiye partisi hedefine emin adımlarla ilerliyor. Partimizi bu hedefine ulaştırmak için Kırıkkale teşkilatı olarak bizde Kırıkkale´de bu zamana kadar siyaset yapmış, partilerin yönetimlerinde bulunmuş tecrübeli siyasetçilerle görüşüyoruz ve partimizin hedeflerini anlatıyoruz. İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı olarak bugün itibariyle saha çalışmalarımızı da başlatıyoruz. Bu çalışmalarımızın başlangıcını da ilimizin nüfusu en kalabalık olan Yahşihan İlçemizden başlatıyoruz. Öncelikle şunu belirteyim Yahşihan İYİ Partili belediye başkanıyla ilçeye daha iyi hizmet yapacaktır. Bu bağlamda diyoruz ki, ilk seçimde Yahşihan´ı kesinlikle alacağız? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı