En anlamlı bağış

En anlamlı bağış

EŞİNİN ANISINI YAŞATMAK İÇİN...

En anlamlı bağış

Kırıkkaleli Fadime Özder isimli bir kadın geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eşi İsmail Özder´in anısını yaşatmak ve hayır yapmak amacıyla 2 adet tekerlekli sandalye alarak Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliğine bağışladı.

EŞİNİN ANISINI YAŞATMAK İÇİN

Kırıkkaleli Fadime Özder isminde hayırsever bir vatandaş, geçtiğimiz yıl vefat eden eşi İsmail Özder´in ölüm yıldönümü dolayısıyla Yüksek İhtisas Hastanesine 2 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Duygusal anların da yaşandığı teslim töreninde Fadime Özder, her şeyin devletten beklenilmemesi gerektiğini söyledi.

EKSİKLİĞİNİ GÖRÜP KARAR VERDİ

Fadime Özder, ?Hastaneye gidip geldikçe tekerlekli sandalyeler gerek yaşlılarca, gerekse acil servis ve poliklinik hizmetleri için sıkça kullanılıyor. Her hizmetin kamudan beklenilmemesi gerekir. Halkımızın da bu tür davranışlara destek olması ve insanlık görevimizi yerine getirmesi gerekir? dedi.

TÜM MERHUM YAKINLARININ ANISINA

Merhumun torunu Serhat Yılmaz, dedesi merhum İsmail Özder´in her yıl ölüm yıl dönümünde hastaneye bu şekilde bağışlarının tekrar edeceğini dile getirdi. Yılmaz, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Tekin Akça, Başhekim Yardımcısı Mustafa Tuğrul, Hastane Müdürü Ali Önal´a teşekkürlerini iletti. Başhekim Akça, ?Ailemizin yaptığı örnek bir davranış. Hastanemize bu anlamda yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

HABER: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü