En acı veda!

En acı veda!

KALP KRİZİ SONUCU VEFAT EDEN POLİS MEMURUNUN CENAZESİ MÜDÜRLÜK ÖNÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

KALP KRİZİ SONUCU VEFAT EDEN POLİS MEMURUNUN CENAZESİ MÜDÜRLÜK ÖNÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

En acı veda!

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Koordinasyon Şubesi´nde görevli 44 yaşındaki polis memuru Sinan Şan, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Şan´ın cenazesi müdürlük önünde düzenlenen törenle memleketi Çankırı´ya uğurlandı. Törende Şan´ın meslektaşları gözyaşlarını tutamadı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Görevli olduğu sırada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 44 yaşındaki polis memuru Sinan Şan için Emniyet Müdürlüğü önünde veda tören düzenlendi. 20 yıllık polis memuru olan evli, 2 çocuk babası Sinan Şan´ın cenazesi, memleketi Çankırı´ya gönderildi. Törene katılan meslektaşların gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi. İmam Şan ve tüm şehitler içir dua ederek tüm ailesine ve Emniyet teşkilatına başsağlığı diledi

POLİS EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kendisi de Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olan, ölen polisin eşi Emine Şan ve yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktüler. Görevi başında yaşamını yitiren Sinan Şan için düzenlenen törene, Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, emniyet mensupları, sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama