Emperyalistler kinlerini taşeronlar vasıtasıyla kusuyor

Emperyalistler kinlerini taşeronlar vasıtasıyla kusuyor

EMEKLİLER DERNEĞİNDEN ?TERÖRE LANET? AÇIKLAMASI

EMEKLİLER DERNEĞİNDEN ?TERÖRE LANET? AÇIKLAMASI

Emperyalistler kinlerini taşeronlar vasıtasıyla kusuyor

Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin geçtiğimiz Çarşamba günü Ankara´da yaşanan terör saldırıyla ilgili ?Emperyalist güçler ülkemizi bölemedi, içlerindeki kini taşeron vasıtasıyla kusmaya çalışıyorlar? dedi.

TAŞERONLAR VASITASIYLA KİNLERİNİ KUSUYORLAR

Aytekin kınama açıklamasında, ?Türkiye´nin kalbi Ankara´da düzenlenen 28 kişinin şehit edildiği, akabinde Diyarbakır´da tuzakla şehit edilen askerlerimiz ve polislerimiz için Allah´tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen emperyalist güçler Sevr´le ülkemizi bölemediler. İçlerindeki bu kini taşeron güçler vasıtasıyla yapmak istiyorlar. Bu taşeronlar içimizde PKK, dışımızda YPG. Bu güçler haince ve kahpece çeşitli tuzaklar kurarak vatan evlatları çocuklarımız torunlarımızı şehit etmektedirler? dedi.

HİÇ BİR ZAMAN GÖZYAŞLARINI UNUTMUYORUZ

Aytekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Biz emekliler şehitlerimizin çocuklarının eşlerinin baba ve annelerinin gözyaşlarını unutmuyoruz. İcabında ülkemizi haince bölmek isteyenlere karşı torunlarımızın ve çocuklarımızın yanında savaşmaya ve mücadeleye hazırız, bunu bölücüler böylece bilsinler istiyoruz. Türk Milleti olarak bizim ruhumuzda Çanakkale ve Kuvva-yi Milliye ruhu bulunmaktadır. Ülkemizi bölmek isteyenlerin sevinçleri kursaklarında kalacaktır. 2016 yılında cumhuriyetin değerlerini demokratik sistem içinde yaşamanın kıymetini bilmeliyiz. Türkiye´nin çevresi olan ülkelerde iç savaş büyük bir tehlike arz etmektedir. İç savaş bir ülkenin çöküşü demektir. Ülkemizin kıymetini bilmeliyiz. Ulu Önder büyük Atatürk´ün en önemli sözü olan ve dünya barışı için büyük önem taşıyan, ?Yurtta sulh cihanda sulh´ ilkesi dış politikamız için temel alınmalıdır. Son olarak diyoruz ki, Ne Mutlu Türküm diyene? Ne Mutlu Türk Emeklisiyim diyene.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ