Emniyet?ten zehir tacirlerine 15 kiloluk tokat

Emniyet?ten zehir tacirlerine 15 kiloluk tokat

KIRIKKALE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE?DE BİR İLKİ BAŞARDI. UYUŞTURUCU MADDE SATICILARINA YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA 15 KİLO 300 GRAM GONCA ESRAR MADDESİ ELE GEÇİREN KIRIKKALE KOM, BÜYÜK BİR BAŞARIYA

Kırıkkale Emniyeti son zamanlarda yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Aldığı bir ihbarı zamanında değerlendirip, yerinde operasyon Yapan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 4 zehir tacirini yakalayarak, piyasaya sürülmek üzere olan 15 kiloluk esrarı ele geçirdi.

 

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Uyuşturucu ticaretini adeta meslek haline getiren şahıslar deşifre edilerek Kırşehir-Kayseri yolu üzerinde yapılan kontrollerde yakayı ele verdiler. Yapılan aramalarda 15 kilo 300 gram gonca esrar maddesi ele geçirilirken gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldular.

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama