Emniyetten sahte para uyarısı

Emniyetten sahte para uyarısı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşları, sahte paraya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

EL İLANLARIYLA UYARI
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Adnan Kavak, yapılan çalışmalar ve araştırmalar sonucunda sahte paraların özellikle kurban pazarlarında kullanılmaya çalışıldığını söyledi. Kavak, "Bu kişiler, köyden gelen insanlarımızı veya tüccarlarımızı dolandırabiliyorlar. Biz de vatandaşlarımızı bu konuda gerek el ilanlarıyla, gerekse birebir görüşerek bilgilendiriyoruz. Kurbanlık satan vatandaşlarımızın emeklerinin boşa gitmemesi için daha bilinçli olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.

 

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI
“Amacımız, vatandaşımızın mağdur olmadan alışverişini en iyi şekilde yapmasını sağlamaktır." dedi. Kavak, kurban pazarlarında gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığını açıklayarak,  “ Şube ekiplerimiz buralarda aralıksız görev yapıyor ve bilgilendirici çalışmalara devam ediyor. Kurban Bayramı`nda kurban olmayın diyerek vatandaşlarımızı sahte para konusunda uyarıyoruz" dedi.

Kavak, vatandaşların dolandırıldığını anladığında 155 Polis İmdat telefonunu aranmasını istedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ