Emniyetten okullara eğitim seferberliği

Emniyetten okullara eğitim seferberliği

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü polisleri okullarda ortaklaşa eğitim seferberliği başlattı.

TEMEL TRAFİK BİLGİLERİ

Özellikle ilkokullara yönelik düzenlenen trafik eğitimi her okulda renkli görüntülere sahne oluyor. Programın dünkü bölümünde Mustafa Kemal İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerine trafik eğitimi veren Trafik Şube Müdürlüğü polisleri Mustafa Yılmaz ve Dursun Kızılkan, her öğrenciyle birebir ilgilenerek, onlara uygulama halısı üzerinde akülü araçlarla trafik ışıkları ve temel trafik bilgileri hakkında uygulamalı eğitim verdiler. Eğitimlere yönelik görüşlerini aldığımız Trafik Şube Müdürü Uğur Kaya, ?Temel trafik bilgilerinin ve trafik ahlakının küçük yaşlarda edinilmesi halinde ilerleyen yıllarda daha bilinçli sürücü ve yayaların olduğu bir millet haline geliriz. Bu yüzden, bu tarz eğitimlere çok önem veriyoruz? dedi.

HALKLA İÇ İÇE

Öte yandan okullara ve eğitim dışı kalan çocuklara yönelik çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Çocuk Şube Komiserlerinden Onur Serbay Onay, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğüyle organize bir şekilde halkla iç içe çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

ÇOCUKLARLA BİREBİR İLGİLENDİLER

Faaliyetler sırasında öğrencilerle birebir ilgilenen Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü polislerinden Mahmut Dinçer ve Alkan Demirhan?ın çocuklarla olan diyalogu, faaliyeti izleyen veliler tarafından da beğeniyle karşılandı. Çocuklarının küçük yaşlarda bu tarz faaliyetlere dâhil edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren veliler, başta Emniyet Müdürü Kadri Kartal olmak üzere tüm Emniyet mensuplarına teşekkür ettiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti