Emniyetten kontör dolandırıcılığı uyarısı

Emniyetten kontör dolandırıcılığı uyarısı

Bahşılı Emniyet Müdürlüğü, kontör dolandırıcılarına karşı halkı bilgilendirdi.

İŞYERLERİNİ GEZDİLER

Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli polisler tarafından dağıtılan bildiriler halk tarafından büyük ilgi gördü. Polisler, işyerlerini tek tek gezerek, kimseye telefon ve SMS ile kişisel bilgilerinin verilmemesi konusunda uyarılardı.

BİLGİ VERMEYİN

Polisler, ”Sizleri telefonlarınızdan arayarak veya mesaj göndererek filan çekilişten şu kadar para kazandınız. Hediyeniz var, .diyerek kredi kart numarası, TC numarası gibi kişisel bilgilerinizi isteyen, ödülü alabilmeniz için verilecek banka hesabınıza bir miktar para yatırmanızı isteyenlere sakın inanmayın” dedi.

SAKIN İNANMAYIN

Polisler, “Ayrıca tanımadığınız kişilerden cep telefonunuza gelen ve kendisini kamu görevlisi, polis, asker, savcı gibi tanıtıp, kartınız kopyalanmış, kartınız terör örgütlerince kullanılıyor, telefonunuzdan devlet görevlileri tehdit edilmiş veya görevlilerin eşleri taciz edilmiş, şeklinde mesajları ve sizi aramaları dikkate almayınız. Uyarılarımızı bundan haberdar olmayan yakınlarınız ve tanıdıklarınızla paylaşınız. Paniğe kapılıp dolandırıcıların taleplerini yerine getirmeyiniz,155 Polis İmdat telefonunu arayınız” uyarılarında bulundular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü