Emniyetten güvenli internet eğitimi

Emniyetten güvenli internet eğitimi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Şube ve Çocuk Polis Şube birimlerince Mustafa Kemal Ortaokulunda 8. Sınıf öğrencilerine Güvenlik İnternet Kullanımı Eğitimi verildi.

GÖRSEL DESTEKLİ EĞİTİM

Müdürlüğün başlatmış olduğu proje uyarınca öncelikle liselerde ve ortaokul son sınıflarda gerçekleştirilen Güvenli İnternet Eğitimi programında internetin nasıl daha güvenli kullanılabileceğine dair bilgiler veriliyor. Gençleri bu konuda bilinçlendirmeyi hedefleyen Emniyet Müdürlüğü, internetten gelebilecek tehlikeler, sanal suçlar, sanal arkadaşlıklar konusunda video ve slayt destekli eğitimler veriyor.

BİLİNÇLİ KULLANICI PROFİLİ

Mustafa Kemal Ortaokulunda düzenlenen eğitim programı renkli ve eğlenceli sunumlarla tamamlandı. Öğrencilerin yaş gruplarına göre, onları sıkmayacak tarzda hazırlanan eğitim sunuları ve videolar sayesinde daha bilinçli bir kullanıcı profili oluşturma hedefleniyor.

VELİLERE ULAŞILIYOR

Mustafa Kemal Ortaokulu?nda düzenlenen programın sonunda öğrencilere dağıtılan broşürlerle de velilere ulaşan Emniyet Müdürlüğü, velilerin de bilinçli hareket ederek, özellikle ergenlik çağındaki çocuklarının kontrolsüz internet kullanmamaları için gerekli güvenlik önlemlerini almalarını sağlamaya çalışıyor.

1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu