Emniyetten basına tanışma yemeği

Emniyetten basına tanışma yemeği

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü basınla kaynaşma yemeği düzenledi. Kırıkkale?de yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı yemekte hoş sohbetler yapıldı.

EMNİYET VE BASIN MENSUPLARI YEMEKTE BULUŞTU
Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinde katıldığı yemekte yerel ve ulusal basın kuruluşlarının muhabirleriyle bir araya gelen Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale?de ikinci yılını doldurması ve 4 ay önce Güvenlik Şube Müdürü olarak atanan Mustafa Pusat için basına özel yemek tertip ettiklerini söyledi. Kartal, çeşitli konularda yöneltilen soruları da cevapladı.
 
BASINIMIZIN DA DESTEĞİNİ GÖRÜYORUZ
Basın mensuplarını çok sevdiğine vurgu yapan Kartal, ?Biz sizleri de kendi teşkilatımızdan ayrı görmüyoruz. Mesai saatlerinde hiç bir talimat ve emir beklemeden evine gitmeyen fedakar arkadaşlarımızdan dolayı bu yılki başarılar elde edilmiştir. Bu konuda Kırıkkale?de basınımızın da desteğini görüyoruz. En azından yapılan doğru şeylerin takdir edilmesi kamuoyuna duyurulması sizin vasfınızla oluyor. Biz bu işi yapmamız için devlet bize bu görevi verdi.? ifadelerini kullandı.
 
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ