Emniyette Ramazan Mesaisi

Emniyette Ramazan Mesaisi

Emniyet Müdürlüğü sürücüleri trafik konusunda bilinçlendirmek için uygulama yapmaya devam ediyor. 30 Temmuz- 5 Ağustos tarihindeki uygulamalarda 35 araç trafikten men edildi.

35 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Emniyet Müdürlüğü?nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, ?Emniyet Müdürlüğü olarak tüm yol kullanıcılarını, trafik güvenliği konusunda bilgilendirip bilinçlendirmek, güvenli bir trafik ortamı sağlayarak Trafik Kazaları sonucundaki ölüm, yaralanma ve maddi kayıpları azaltmaya yönelik başlattığımız çalışmalar kapsamında ilimizde 30 Temmuz ? 05 Ağustos tarihleri arasında bir haftalık dönemde Millet caddesi, Atatürk Bulvarı ve Samsun Bulvarında yapılan trafik kontrollerinde; araçlardaki ses, müzik cihazlarının sesini fazla açarak, halkın rahat ve huzurunu bozan, aşırı derecede egzozundan duman ve gürültü çıkaran, araçları kullanan, 86 otomobil sürücüsü ile koruma başlığı ve gözlüğü takmayan 21 motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulanmış, eksiği görülen 35 otomobil ve motosiklet cinsinden araç trafikten men edilmiştir?

SÜRÜCÜLERE DE İŞLEM YAPILDI

?Ayrıca Sürücü belgesi olmadığı halde araç kullanan 17 sürücü ile yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanan 12 sürücüye işlem yapılmıştır. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü olarak amacımız ceza yazmak değil, güvenli bir trafik ortamı sağlayarak tüm yol kullanıcılarının canını ve malını korumaktır. Halkın rahat ve huzurunu bozacak şekilde araç kullanan sürücülere karşı yapmış olduğumuz trafik denetimleri aralıksız devam edecektir? denildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü