Emniyette Bayram Hazırlığı

Emniyette Bayram Hazırlığı

Halkın mal ve can güvenliğini sağlayan ve gece gündüz bu konuda çalışmalar yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yaklaşan Ramazan Bayramı öncemsi alınacak önlemler konusunda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Emniyet Müdürü Kadri Kartal, vatandaşların huzurlu bir b

NAHOŞ OLAYLAR İLE KARŞILAŞMADIK
Halkın huzuru için gereken çalışmaların yapıldığını belirten Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Ramazan ayında nahoş olaylarla karşılaşmadıklarını belirtti. Birkaç kez küçük hırsızlık olayının yaşandığını belirten Kartal şöyle konuştu, ?Ramazan?da öyle büyük bir sorun ile karşılaşmadık. Asayiş ekiplerimiz gece gündüz çalışarak huzuru sağladılar. Kırıkkale?nin asayiş bakımından zaten sorunu yok.  Halkın çok kullandığı bölgelerde, gerek duyduğumuz yerlerde önlemlerimizi alıyoruz. Kırıkkale vatandaşlarımız da bizlere yardımcı oluyor. Bunun için herkese teşekkür ediyorum? dedi.

KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ
İl genelinde Güven Timleri ve Yıldırım Ekipleri`nin koordineli bir şekilde çalışmaya başlayacağını açıklayan Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Hırsızlıkla Mücadele Timleri`nin ise vatandaşların yoğun olduğu banka önleri ve alışveriş merkezlerinde sivil olarak halkın içinde olacağını söyledi. Güvenlik tedbirleri içersinde mesai gözetmeyeceklerini belirten Müdür Kartal, ?Emniyet Müdürlüğü`nde görev yapan tüm şubelerde, dönüşümlü olarak 2 arkadaş görevlendirdik. Ana caddelerde bu arkadaşlarımız resmi, sivil, yaya ve motorize ekipler olarak çalışmalar yapacak? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ