EMNİYETTE BAŞPOLİSLİK DÖNEMİ BAŞLADI

EMNİYETTE BAŞPOLİSLİK DÖNEMİ  BAŞLADI

EMNİYET TEŞKİLATINDA İLK KEZ UYGULANACAK BAŞPOLİSLİK İLE İLGİLİ ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN SINAVI BAŞARIYLA GEÇEN POLİSLERE RÜTBELERİ DÜZENLENEN TÖRENLE TAKILDI.

EMNİYET TEŞKİLATINDA İLK KEZ UYGULANACAK BAŞPOLİSLİK İLE İLGİLİ ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN SINAVI BAŞARIYLA GEÇEN POLİSLERE RÜTBELERİ DÜZENLENEN TÖRENLE TAKILDI.
 
EMNİYETTE BAŞPOLİSLİK DÖNEMİ
 
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü?nde başpolislik rütbesine yükselen polisler için tören düzenlendi. 39 polis memuru, başpolislik unvanı kazandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen tören öncesinde Emniyet Müdürü Kadri Kartal, başpolislik rütbesine yükselen polisleri kutladı.
 
KIRIKKALE VALİSİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ise yaptığı konuşmada, terfi eden emniyet mensuplarının daha istek ve arzulu çalışacağını dile getirdi. Güner, ??Ben Kırıkkale valisi olmaktan gurur duyuyorum. Emniyetimiz son derece hassas, son derece güzel işler yapıyorlar. Ayrıca eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve eski Emniyet Genel Müdürü`nün Kırıkkaleli olması hasebi ile çok şanlı bir iliz. Ben baş polislik rütbesine yükselen tüm arkadaşlara başarılar diliyor, görevlerini layığı ile yerine getireceklerine inanıyorum?? diye konuştu.
 
HEPSİNİ KUTLUYORUM
Başpolislik hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise ilk kez uygulanacak olan bu uygulamanın belirli bir yılı doldurmuş polislere verilen bir hak olduğunu söyledi. Bu uygulamanın komiser ve komiser yardımcılığı konusunda yaşanan sıkıntıyı önemli ölçüde gidereceğini bildiren Kartal, ??Hükümetimizin üzerinde önemle durduğu, emniyet teşkilatımızı büyük ölçüde rahatlatan başpolislik uygulaması bu günden itibaren şehrimizde uygulanacak. Sınava girerek başpolis olabilme hakkını kazanan 39 memurumuzu başpolis olarak atamış bulunuyoruz?? dedi. 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ